Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen in japan [link]

Door: macmini114. Karpervissen in japan. Big carp Big carp :-)

Gepost onder:

#lachen #bizarre

Check deze Nederlandse 30kg two-tone monsterkarper vanaf het betaalwater CarpFarm Lake! [link]

Door: The Carp Specialist. Op Carpfarm Lake werd op dinsdagnacht 6 oktober 2020 deze BRUTE Two-Tone spiegelkarper gevangen van 30,2kg. Wat een unieke karper, en wat een mooie vangst door de Duitse karpervisser Florian Freericks.

Gepost onder:

#monster #betaalwater

Fox kleding – Herfst/Winter [link]

Door: Fox. De lancering van de nieuwe Fox kleding voor de herfst/winter 2020/2021 bestaat uit een serie hoodies (inclusief een nieuwe ‘high neck’ versie), joggers en shorts (voor de warmere herfstdagen). De range bestaat uit zwarte, khaki en camo/khaki items, zodat je er goed uitziet en warm en comfortabel aan de waterkant zit.

Gepost onder:

#Fox #product-reviews

4k Onderwater beelden gemaakt met een onderwater drone [link]

Door: Katch Bullet River Adventures.

Gepost onder:

#onderwater-beelden

Karpervissen in de Amsterdamse grachten [link]

Door: Sportvisserij Nederland. In deze nieuwe VISblad TV gaan we karpervissen in de hoofdstad. De talloze Amsterdamse grachten en kanalen zijn dé plekken waar Boudewijn Margadant graag achter de karpers aan gaat. Presentator Joran Bal pakte zijn fiets en trapte samen met Boudewijn de pedalen rond tijdens een Mokumse grachtentour. Daarbij deden de heren in een middagsessie meerdere stekken aan, waar Boudewijn even daarvoor al een paar handjes boilies had gevoerd. Benieuwd of het de heren lukt om een Amsterdamse grachtkarper te vangen? Check dan gauw deze video. Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#vistv

Carp fishing Edges – Season 1 [link]

Door: Fox. In deze aflevering pakt wereldkampioen karpervisser Harry Charrington een compleet nieuwe locatie voor hem aan en een die vanaf het begin een uitdaging was.

Gepost onder:

#dvd #fox

Hoe knoop je een karper bodemaas rig stap voor stap uitgelegd [link]

Door: Korda. Een uit krimpkous gemaakte line aligner is een handig hulpmiddel om een kort stevige haak als de Wide Gape te verlengen. Hierdoor zal je een hefboom krijgen die help om de haak sneller en beter te laten draaien. De line aligner is voor veel ervaren karpervissers een vast onderdeel van hun bodemaasrigs.

Gepost onder:

#carp-rig #korda #instructievideo #how-to

Karpervissen - Holland Baits op Domaine de Bouxier [link]

Door: CarpFeeling. Tijdens een weeksessie op Domaine de Bouxier wisten Björn, Kevin en Katrien van Holland Baits enorm veel vis te vangen. Ze vingen meer dan 100 karpers! Een gedeelte van de sessie is vastgelegd op film. Check hem snel.

Gepost onder:

#betaalwater #frankrijk

Karpervissen op recreatiewater met Roelof Schut [link]

Door: Fox. In deze video neemt Roelof Schut ons mee naar een recreatiewater waar hij 16 jaar geleden voor het laatst viste. Hij legt uit welke technieken en tactieken hij toepast om succesvol te vissen op dit type water. Dat zijn aanpak werkt bewijzen de vele vissen die de binnenkant van Roelofs net zien tijdens deze stormachtige sessie.

Gepost onder:

#fox

Een instant nachtje karpervissen met Peter Nys [link]

Door: Dream Baits Tv. In dit filmpje neemt Peter Nys jullie mee voor een nachtje instant vissen op karper op zijn thuis water. Dit water is een klein syndicaat water met een mooi bestand. Peter vist er vaker een kort nachtje instant.

Gepost onder:

#nachtvissen

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!