Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen aan de oppervlakte 30 pond op de korst [link]

Door: DWFishingteam. Ben jij benieuwd hoe je een karper met de korst vangt? kijk dan zeker deze video! Yo boys en girls,In het voorjaar zijn we weer de paaiplekken van het kanaal afgestruind en wat een heerlijk voorjaar was het! Mooie spiegels, prachtige schubs en heerlijke live-aanbeten ! Alvast een spoiler voor volgende week: Tjitte en Daniel gaan dan 2 nachten karpervissen in Groningen. Het beloofd weer een mooie video te worden.

Gepost onder:

#vlog #zomer #oppervlakte #brood

Prologic Vlog 5 with Ed Betteridge [link]

Door: Prologic. Ed takes us on an exciting fishing trip at a lake he fished years ago, but never caught the king of the lake in. Join him for the reunion and see how it turns out.

Gepost onder:

#vlog #zomer

Carp run compilatie deel 20 [link]

Door: WildCarp Channel. In deze video zie je een compilatie van karper runs. Veel kijkplezier.

Gepost onder:

#carp-run #fox #nash

Vlog #88 Weeromslag zorgt voor PB Jesse [link]

Door: Rody Calis. Ik had weer een moment dat ik eropuit kon om te gaan vissen. Ik zou een nachtje aansluiten bij Jesse die veel meer vistijd heeft dan ikzelf. Na een lange tijd van warmte was er nu een weeromslag met veel regen en wind. Het ideale moment om te vissen door de enorme zuurstof boost in het water. Jesse had al 2 hele mooie vissen gevangen toen ik aansloot om een nachtje mee te vissen. In deze korte vlog zie je een beetje wat we mee maakten. Veel Kijkplezier. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #zomer #spiegelkarper

Onderwater karpervissen live aanbeet [link]

Door: Peter Königs. In deze video onderwater beelden en live aanbeet karper

Gepost onder:

#prachtig #onderwater-beelden

Karpervissen 24 uur met Willem [link]

Door Nash. In deze aflevering van 24 uur met... Gaan we op pad met niemand minder dan Willem Struikrover. Gedurende deze sessie neemt Willem ons mee naar waar het voor hem allemaal is begonnen. Tijdens deze video gaat Willem enkele wateren bevissen waar hij van kinds af aan al te vinden is en niet zonder succes. Al met al weer een ontzettende leuke video waar de droge humor van Willem zeker niet ontbreekt.

Gepost onder:

#Nash

Korda Benelux Karpervissen Masterclass V3: Diep Water [link]

Door: Korda. Tijdens deze Korda Benelux Masterclass video gaan we met Kevin Diederen naar een voor velen bekend watertype. Een afgraving met helder water, steile taluds en dieptes die bij veel mensen in het begin gelijk voor vragen zorgen. Op welke dieptes kan je het beste vissen? Waar kan je de hengels het beste plaatsen? Hoe moet je op een talud voeren? Kevin neemt ons mee tijdens een sessies in de nazomer en het latere najaar. En tijdens deze “Diep Water” Masterclass geeft hij antwoorden op vaak gestelde vragen en laat hij zien hoe hij de afgelopen jaren op diverse afgravingen succesvol was.

Gepost onder:

#korda #compilatie

Karpervissen bizarre onderwaterbeelden mega aal [link]

Door: Peter Königs. Tijdens het vissen op karper kwam er een mega aal voorbij.

Gepost onder:

#onderwater-beelden #bizarre

Karpervissen - Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper [link]

Door: Korda. Nachtvissen op karper hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn! Tegenwoordig zijn er heel erg goede kant en klare onderlijnen, montages en aas verkrijgbaar. En deze maken het voor de karpervisser die nieuw is in de sport of die gewoon voor ultiem gemak wilt gaan een stuk makkelijker. In de tweede “Kevin Vlogt” video ligt de focus op een laagdrempelige, leuke visserij op karper.

Gepost onder:

#nachtvissen #korda

Carp run compilatie deel 15 [link]

Door: WildCarp Channel. In deze video zie je een compilatie van karper runs. Veel kijkplezier.

Gepost onder:

#carp-run #fox #nash

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!