Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen kanaal in Noord Holland [link]

Door: Piet Vogel. Piet Vogel pakt op verzoek van veel abonnees een echt stoer kanaal aan in Noord Holland. Dit kanaal ligt op 2 minuten fietsen vanaf zijn huis en hij heeft het nooit eerder echt bevist. Hij verteld over zijn aanpak, materiaal van PB Product en natuurlijk zijn favoriete aas van Baitsolutions. Natuurlijk zoals jullie gewend zijn weer heerlijke live runs, mooie drils en een dosis zelfspot! Piet gebruikt dit keer een minder attractieve boilie omdat er op het kanaal veel mee-eters zijn zoals kreeften, Krabben, Brasems, Grundels etc. Iets minder wateroplosbaarheid was dus geboden hier.

Gepost onder:

#piet vogel #kanaal

Carp Fishing in Europe. Carplifer Vlog. Episode 1 [link]

Door: Nash. Catching big carp in Europe has been the stable of Samir and Claire's fishing over the last few years. Now they embark on an even bigger journey as they move out to France to pursuit this dream full time. Check out the first in a series of vlogs following them on their adventures!

Gepost onder:

#nash

Karpervissen in Frankrijk op betaalwater Lac de Villedon! [link]

Door: The Carp Specialist. De Engelse karpervisser Dan Cleary viste in de zomer van 2020 op het prachtige Franse karpermeer Lac de Villedon en schreef een Independant Venue Review voor Carpology over zijn karpervisvakantie.

Gepost onder:

#the-carp-specialist #frankrijk #betaalwater

Karper vissen op De Beekse Bergen [link]

Door: Dream Baits Tv. In deze film neemt Mario Gijbels jullie mee op een verlengd weekend met zijn gezin op de Beekse Bergen. Het is een combi vakantie, waar maar een beperkte periode gevist wordt. Mario laat zijn aanpak zien, alsook alle info over het park en het Victoriameer dat bevist word. Er komen verschillende karpers voorbij, waaronder zelfs een karper zwaarder als 20 kg. Dus dit filmpje belicht de meeste dingen wat betreft het vissen op de Beekse Bergen. Alvast veel kijk genot!

Gepost onder:

#visvakantie #nederland

De PoPulairste karper onderlijn. Hoe knoop je een Spinner rig? [link]

Door: Korda. De Spinner of ook wel Ronnie rig is de laatste jaren ontzettend populair geworden bij een grote groep karpervissers. Mede dankzij de snelle inhaking, erg goede anti tangle eigenschappen, het makkelijk kunnen wisselen van haak en de mogelijkheid om hem in te zetten met zowel pop-ups als uitgebalanceerd aas maakt hem zo effectief. Hoewel de Spinner rig ingewikkeld er uit ziet is het een uiterst eenvoudige onderlijn om te maken. En doordat je de haak indien nodig makkelijk en snel kan vervangen kan je de rig blijven gebruiken.

Gepost onder:

#korda #carp-rig #how-to

Delkim Run Compilation 2020 [link]

Door: WildCarp Channel. Delkim run screaming carp run on delkin compilation of 2020 top moments.

Gepost onder:

#carp-run #delkim

Hoe knoop je een Multi Rig [link]

Door: Nash. De keuze in de juiste rig kan soms lastig zijn. Oli Davies houdt het graag simpel en effectief - zo knoopt hij de Multi Rig!

Gepost onder:

#nash #carp-rig #multi-rig

De jacht op grote Nederlandse karpers [link]

Door: Boezem Baits. karpervissen op een kanaal is wat team member Sander Kunst betreft een zeer interessante visserij, want je weet immers nooit wat je zal haken met de diversiteit aan schubkarpers en spiegelkarpers dat er rond zwemt. Uiteraard werd er ook weer flink gefilmd, en mogen we spreken van een geslaagde 4e deel van Carpfishing in the Lowlands. wat je kan verwachten is sfeer/vangsten/uitleg en uiteraard dikke drone beelden !!! KIJKEN DUSSS

Gepost onder:

#nederland #zomer #boezem-baits

Karpervissen op kanalen in België [link]

Door: Korda. Verspreid door heel Nederland en België tref je tal van kanalen. En juist hier in de lage landen zijn dat geweldig mooie wateren voor de karpervisser die niet vies is van een uitdaging. Jordy Deckers is al heel wat jaren verslaafd aan het taaie kanaalvissen en heeft flink wat ervaring en mooie vangsten opgedaan. En die vangsten onder taaie omstandigheden realiseren is wat hem keer op keer terug naar het kanaal trekt. In deze "In Actie" video volgen we hem tijdens de jacht op een grote karper van stromend water.

Gepost onder:

#korda #kanaal #belgië

Met de pen op jacht naar de mooiste spiegelkarpers! [link]

Door: korda. In de nieuwe “Kevin Vlogt” gaat Kevin Diederen weer met de penhengel op pad. En hierbij heeft hij zijn zinnen gezet op de mooiste spiegelkarpers die hij weet te vinden! Tussen de regenbuien door voert hij een paar plekjes aan op de kreken van de Ronde Bleek in de hoop daar met de pen op een droog moment een vis te kunnen haken.

Gepost onder:

#korda #spiegelkarper #penvissen

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!