Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

David Wouters vangt een gigantische karper in België [link]

Door: korda. Ondanks zijn drukke job en een gezinsleven bevist David Wouters op zowel enkele syndicaat wateren als kanalen op uitzonderlijk grote Belgische karpers. En op een van deze wateren zwemt een van de grootste en stokoude spiegelkarpers van het land: The Real Thing. Enkele jaren terug lukte het David Wouters om deze magnifieke karper in zijn net te loodsen. En wij waren er bij om deze vis op video vast te leggen. In de "Uit de oude doos" playlist tref je enkele van de beste, oudere video's die terug gelanceerd zijn op dit nieuwe Benelux Karpervissen YouTube kanaal. Zo gaan we met diverse fanatieke karpervissers op pad in zowel binnen als buitenland en belagen wij daarbij op verschillende manieren karper.

Gepost onder:

#belgië

Karpervissen op kanalen in België [link]

Door: Korda. Verspreid door heel Nederland en België tref je tal van kanalen. En juist hier in de lage landen zijn dat geweldig mooie wateren voor de karpervisser die niet vies is van een uitdaging. Jordy Deckers is al heel wat jaren verslaafd aan het taaie kanaalvissen en heeft flink wat ervaring en mooie vangsten opgedaan. En die vangsten onder taaie omstandigheden realiseren is wat hem keer op keer terug naar het kanaal trekt. In deze "In Actie" video volgen we hem tijdens de jacht op een grote karper van stromend water.

Gepost onder:

#korda #kanaal #belgië

Karpervissen Masterclass V2: Het Albertkanaal [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Zowel in Nederland als België zijn flink wat kanalen te vinden. En met name de echt grote kanalen zoals het bekende Albertkanaal spreken daarbij bij een groep fanatieke vissers tot de verbeelding. David Wouters is een brok ervaring als het om het kanaalvissen gaat. Al flink wat jaren slijt hij zijn visseizoenen aan de betonnen oevers van "Het Albert". In de loop van de tijd heeft David een geheel eigen wijze van het bevissen van diverse stukken kanaal ontwikkeld. Wel doordachte voercampagnes, de scherpste rigs en mooie avonturen. In zijn kanaal Masterclass komt het allemaal aan bod. Met trots volgen wij David dan ook tijdens een najaarscampagne op zijn favoriete water.

Gepost onder:

#korda #belgië #kanaal

Karpervissen 24 uur met Freek Elbers - Gio's Lake [link]

Door:NashTVBenelux carp fishing. In deze aflevering van 24 uur met gaan we op pad met Freek Elbers. Tijdens Carp Zwolle kregen wij een uitnodiging van Timmy van De Karperhoeve om op zijn nieuwe water "Gio's Lake" te komen vissen. Deze uitnodiging greep Freek met beide handen aan.

Gepost onder:

#betaalwater #belgië #visvakantie

Karpervissen in Belgie , spodden en aantallen rammen! [link]

Door: Ferenc fishing. In deze video nemen we jullie mee naar een druk bezet en bevist vijver in Belgie. Hier gaan we proberen om aantallen te rammen die op de spodmix af komen. En kwa aantallen hebben we zeker niks te klagen!

Gepost onder:

#belgië

Karpervissen op Timmy's Lake De Karperhoeve [link]

Door: The Carp Specialist. The guys from Carpology joined us for 1 week in Belgium. 2 venues, 2 cameramen and delicious food. From 16 acres and scorching sun to thunderstorms in a 1 acre slice of heaven, the one thing that stayed consistent were mega carp!

Gepost onder:

#belgië #betaalwater

Karpervissen : De Karperhoeve Timmy's Lake, Belgium [link]

Door: CARPologyTV. Months of prep boiled down to 1 week in Belgium. 2 venues, 2 cameramen and far too many Jupilers to remember. From 16 acres and scorching sun to thunderstorms in a 1 acre slice of heaven, the one thing that stayed consistent were mega carp!

Gepost onder:

#belgië #betaalwater

72hrs at Carpinsula, Belgium [link]

Door: CARPologyTV. Here's the first of two films from our recent trip to Belgium - 72 hours at Carpinsula.

Gepost onder:

#belgië

Februari sessie in Belgie met Martijn en Ralph [link]

Door: Martijn Verweij. Februari sessie in Belgie met Martijn en Ralph.

Gepost onder:

#winter #belgië

De grote karperuitzetting op De Karperhoeve - Timmy's Lake! [link]

Door: The Carp Specialist. Op 18 maart 2019 heeft een prachtige visuitzetting vanaf de kweekvijver op De Karperhoeve gedaan op Timmy's Lake. Graskarpers, schub- en spiegelkarpers tot ruim 20kg+! Veel kijkplezier

Gepost onder:

#belgië #betaalwater

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!