Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen, haakaas bevestigen aan de Ronnie of Chod rig [link]

Door: Carp Whisperer. Karpervissen, haakaas bevestigen aan de Ronnie of Chod rig.

Gepost onder:

#carp-whisperer #carp-rig #ronnie-rig #chod-rig

Karpervissen - Running rig zelf maken [link]

Door: Carp Whisperer. De running rig kun je heel eenvoudig zelf maken

Gepost onder:

#carp-whisperer #carp-rig #how-to

Karpervissen, Lus in lus verbinding. Het bevestigen van je hoofdlijn aan het loodsysteem [link]

Door: Carp Whisperer Tv. Karpervissen, Lus in lus verbinding. Het bevestigen van je hoofdlijn aan het loodsysteem.

Gepost onder:

#how-to #carp-whisperer

Bait swivel voor een betere inhaking van je karper rigs [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Baits swivel geeft zonder twijfel de beste inhaking De bait swivel is speciaal ontworpen om de best mogelijke inhaking te geven van je karper rigs. Deze speciale wartel is ontworpen om het gewicht van de boilie te gebruiken om de haak direct naar de onderlip te doen draaien. Probeer het zelf maar eens uit hoe goed de bait swivel de haak doet indraaien.

Gepost onder:

#carp-whisperer #how-to

Vissen in de stadsgrachten op karper [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Wesley en Ernesto gaan in maart op pad om hopelijk een paar dikke karpers te vangen in een van de mooie stadsgrachten die Belgie rijk is. Ze weten al vrij snel de vissen te vinden en het succes blijft dan ook niet uit! Ondanks dat het nog heel vroeg in het jaar is en de nachten zeer koud zijn is het overdag aangenaam. Zelfs zo aangenaam dat er al veel mensen op de been zijn. En dat zet de karpers aan om te eten want de hengels lopen in rap tempo af.

Gepost onder:

#carp-whisperer

Instant Wintervissen 2019 Carp Whisperer TV [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Richard en Minardus gaan een dagje wintervissen op karper. De omstandigheden zijn niet makkelijk en het water vriest zelfs gedeeltelijk dicht tijdens deze sessie....Of ze ook wat gaan vangen?

Gepost onder:

#winter #carp-whisperer

Stalken op winterkarper! [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Stalken op karper in de winter verleiding Stalken op karper tips en tricks om in een paar uurtjes succesvol te zijn! Stalken op karper is een bezigheid die Ernesto maar wat graag doet! Zeker wanneer je maar een aantal uren te besteden hebt kan struinend vissen een hele mooie, maar vooral ook spannende bezigheid zijn. Daarbij je leert veel meer van de gedragingen wanneer je als een indiaan langs het water sluipt. In deze aflevering gaat Ernesto Kamminga net na de winter, bij de eerste zonnestralen op pad met als doel om een karper live voor de camera te vangen. Het water is nog ijskoud echter Ernesto weet al vrij snel een paar vissen te vinden. De vissen liggen echt volledig passief tussen de obstakels. Hier eentje tussenuit plukken zal nog niet eenvoudig zijn.

Gepost onder:

#carp-whisperer

Winterse karpers! Een dagje wintervissen, tips en tricks! [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Winterse karpers We gaan een dagje vissen met Minardus die probeert enkel winterse karpers te vangen voor de camera. Minardus kent het water vrij goed en heeft een aardig goed beeld waar de vissen zich kunnen ophouden. Dat moet ook wel want hij heeft maar een aantal uren tijd om een winterse karper te vangen.

Gepost onder:

#winter #carp-whisperer

Karpervissen tussen het wier met een visveilig loodsysteem [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Het CW visveilig loodsysteem een uitkomst in wateren met veel wier! Karpers vangen tussen het wier is niet heel eenvoudig. De vissen zwemmen zich vast en in veel gevallen ben je de vis kwijt. Daarom is het raadzaam om alles goed voorelkaar te hebben. In het artikel: Visveilig loodsysteem voor het karpervissen in wateren met wier. gaan we dieper in op hoe je een beter beetregistratie kunt maken en er staan ook veel tips in om efficienter te vissen op wateren met veel wier.

Gepost onder:

#carp-whisperer

Riviervissen op karper [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Riviervissen op karper tips tricks en rig keuze! We gaan riviervissen op een bijzonder snelstromende rivier. Tijdens deze sessie ga ik samen met Richard en Martin op pad. Het is Martin die ons heeft uitgenodigd voor een sessie. Deze rivier staat als vrij moeilijk te boek. Mij lijkt het wel leuk de uitdaging, maar ook vooral de natuur en de beleving van het riviervissen op karper vind ik geweldig.

Gepost onder:

#carp-whisperer

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!