Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen - Holland Baits op Domaine de Bouxier [link]

Door: CarpFeeling. Tijdens een weeksessie op Domaine de Bouxier wisten Björn, Kevin en Katrien van Holland Baits enorm veel vis te vangen. Ze vingen meer dan 100 karpers! Een gedeelte van de sessie is vastgelegd op film. Check hem snel.

Gepost onder:

#betaalwater #frankrijk

Karpervissen in Frankrijk op betaalwater Lac de Villedon! [link]

Door: The Carp Specialist. De Engelse karpervisser Dan Cleary viste in de zomer van 2020 op het prachtige Franse karpermeer Lac de Villedon en schreef een Independant Venue Review voor Carpology over zijn karpervisvakantie.

Gepost onder:

#the-carp-specialist #frankrijk #betaalwater

Succesvol karpervissen op Carpscape [link]

Door: Nash. Afgelopen voorjaar trokken Freek en Mike op uitnodiging van Carpscape naar Frankrijk.Tijdens deze sessie tonen Freek en Mike hun aanpak op dit prachtige water.En dat hun aanpak succesvol is blijkt wel uit de prachtige karpers die hun weten te vangen. Veel kijkplezier.

Gepost onder:

#Nash #betaalwater #frankrijk

Rainbow the worlds most extreme carp fishing [link]

Door: Fox. The immense Rainbow Lake in France has been described by many as the most extreme carp lake on the planet. With an incredible stock of huge carp combined with dense snags, hundreds of islands and a wealth of savage bars and plateaus, Rainbow is not for the feint hearted. Lee "Mozza" Morris is a self confessed Rainbow addict and this is his latest film covering three separate trips to the mighty lake and featuring lots of BIG CARP!!!

Gepost onder:

#fox #dvd #betaalwater #frankrijk

Karpervissen op Domaine de Bouxier [link]

Door: The Carp Specialist. Uit de categorie 'Uit de oude doos' vindt u hierbij het mooie sessieverslag van Jim Verhoef en zijn vismaat. Naast een hoop gezelligheid en gave sfeerbeelden komen er ook een aantal dikke veertigers voor de camera. Karpervissen op zijn best!

Gepost onder:

#frankrijk #betaalwater #the-carp-specialist

Karpervissen op betaalwater Iktus Carpe met gave onderwaterbeelden [link]

Door: The Carp Specialist. In het vroege voorjaar van 2020, net voor de Corona-crisis, reisde onze cameraman af naar Iktus Carpe om het betaalwater en zijn mooie karpers voor onze gasten op film te zetten. Tijdens zijn verblijf werden er enkele prachtige grote karpers gevangen en wist hij onder andere met zijn drone en onderwatercamera prachtige beelden te schieten. Veel kijkplezier en vanuit The Carp Specialist heten we u van harte welkom op het mooie Iktus Carpe!

Gepost onder:

#frankrijk #betaalwater #onderwater-beelden

Karpervissen op Etang de Vaise [link]

Door: The Carp Specialist. Deze video is opgenomen in de winterperiode (februari 2020) vandaar dat de natuur nog niet op zijn mooist is. Bezoek https://www.thecarpspecialist.nl/beta... voor alle Nederlandstalige informatie over dit mooie Franse betaalwater.

Gepost onder:

#betaalwater #frankrijk #the-carp-specialist

Karpervissen Lac Du Charlou [link]

Door: Trakker Products. In september 2019 hebben we een groep Britse en EU-teamleden ontmoet voor een sessie bij Lac du Charlou. Dit prachtige azuurblauwe meer in de Franse Champagnestreek herbergt fantastische karpers. Laten we eens kijken of onze teamleden erin slagen om enkele van deze Charlou-schoonheden te vangen.

Gepost onder:

#frankrijk #betaalwater #visvakantie

Karpervissen op rivier de Lot: Riverkings goes Lot Experience [link]

Door: Lot Experience: Karpervissen vanuit een boot op rivier de Lot is uniek. Dit laat Riverkings in deze film weer blijken! Het doel is karpers vangen en genieten van de natuur. Het is de eerste keer bootvissen van het extra uitdagend maakt. Op zaterdag vertrekken Jorn en Bjorn met de boot bij Lot Experience en verblijven een week op het water. De mannen vissen meerdere stekken af en vangen veel dikke karpers. Ze blijven zoeken op de rivier en vinden een paar hotspots. Door op deze plekken grof te voeren vangen ze steeds meer. Ook instant vangen ze op meerdere stekken mooie exemplaren. Zelfs dagen met meer dan 15 runs zijn geen uitzondering! Kijk mee hoe Riverkings dit avontuur beleeft. Bootvissen 2.0!

Gepost onder:

#frankrijk #rivier #bootvissen #visvakantie

Korda Benelux Karpervissen Masterclass V1: Gigantica Roadlake [link]

Door: Korda. Op het bekende Gigantica complex in Frankrijk tref je naast het beroemde Main Lake ook de Roadlake aan. Dit zwaar beviste betaalwater is tijdens het vroege voorjaar het decor voor deze Masterclass met Arjan Braad en Kevin Diederen. Beide vissers hebben in de loop van de jaren diverse erg succesvolle sessies op Franse wateren gevist en bundelen in deze Masterclass hun kennis. Tijdens uitdagende omstandigheden in het nog erg vroege voorjaar laten ze stap voor stap en handig opgedeeld in onderwerpen zien hoe zij tot in de puntjes de visserij op betaalwateren met een flinke hengeldruk aanpakken. Er is ruim aandacht voor rigs, loodsystemen, de juiste plekken, voer en haakaas en alles wat je nodig hebt om het maximale uit je visvakantie in Frankrijk te halen.

Gepost onder:

#korda #betaalwater #frankrijk

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!