Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Hoe vang je karper op groot water [link]

Door. Fishing tutorials. Karpervissen op grote water kan een uitdaging zijn, dus laten we eens kijken naar de tactiek, uitrusting, locatie, rigs en aas om u te helpen meer karpers te vangen op grote water.

Gepost onder:

#how-to #grootwater #instructievideo

Karpervissen in de winter op een groot water [link]

Door: SK Carpfishing. Aan het begin van de winter dacht ik op het goede spoor te zitten. Maar al snel bleek het anders te zijn, een makkelijk water bleek behoorlijk pittig te zijn. Een nieuwe stek op een groot water systeem werd gekozen en dagelijks aangevoerd. Hoe me deze winter is af gegaan zien jullie in deze video.

Gepost onder:

#grootwater #winter #kanaal

Ijsselmeer Karpervissen op Groot Water [link]

Door: Stef Deen. Een jarenlange visserij op het Grote Sop

Gepost onder:

#grootwater

inland sea by Tom de Maat [link]

Door: tom de maat. Na 2 jaar intensief te hebben gevist op dit water vielen de puzzelstukken ineen. geniet van dit korte filmpje waarin wij jullie mee nemen naar een 3500ha groot water waar het niet vanzelf gaat.

Gepost onder:

#grootwater

Karpervissen op groot water met team PB Products Najaar 2018 [link]

Door: PB Products. Team PB Products vist enkele sessie op groot water. Wouter van Asch vertelt hoe hij zijn visserij hier op heeft afgestemd. Plezier, passie en veel actie met bruut mooie vissen. Karpervissen op zijn Hollands!

Gepost onder:

#grootwater

Trakker Team Benelux - Groot Water Sessie - NL [link]

Door: Trakker Products. Trakker Team members Erik Hurxkens en Mathijs Lourens en hun aanpak op een groot water in Frankrijk.

Gepost onder:

#frankrijk #grootwater

INSTANT GROOT WATER VISSEN +100 HECTARE [link]

Door: Fishingteam UTH. Ergens eind augustus stond er voor Daan en Sebas een vistrip op het programma. Na vele plannen in het buitenland gemaakt te hebben besloten ze toch te kiezen voor een groot water dicht bij huis. Ze kozen ervoor om instant en actief op het water te vissen. Doordat ze het plan van aanpak al snel wisten vorm te geven resulteerde het in een spraakmakende en leerzame sessie. Nu kan jij ook genieten van dit 6-daagse visavontuur!

Gepost onder:

#grootwater

Karpervissen op grootwater [link]

Door: J en R Carpfishing. In deze video vissen Jordy en Ruben op een stek samen met Chris en Ron. We vissen een nacht, na deze nacht sluiten we af met het gehele Cuyten Boilies team met een grote BBQ daarna word de beste grootwatervisser van 2018 bekendgemaakt.

Gepost onder:

#grootwater

karpervissen op groot water [link]

Door: brett _fishing. welkom bij deze nieuwe video!!! in deze video heb ik samen met Ferenc op karper gevist. Ferenc heeft helaas niks gevangen maar ik gelukkig wel!!!

Gepost onder:

#vlog #zomer #grootwater

Karpervissen op groot water, meest bizarre sessie ooit!! (deel1) [link]

Door: Ferenc fishing. In de serie "karpervissen op groot water" nemen Ferry en ik jullie mee met onze avonturen op het grote water. Wat ons tijdens deze sessie te wachten staat is werkelijk bizar, tientallen vissen weten we te landen waaronder een aantal hele mooie!!!

Gepost onder:

#grootwater #vlog #bizarre

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!