Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen zelf pop-ups maken & vissen op een parkvijver [link]

Door: Korda. Kevin is weer terug met alweer de zevende vlog! En om jullie als trouwe kijkers te bedanken laat hij zien hoe je zijn favoriete zelf gemaakte pop-ups ook zelf kan maken, is er een coole Daiwa winactie met molens en gaat hij een paar uurtjes vissen op een parkvijver!

Gepost onder:

#korda #how-to #instructievideo

Hoe knoop je een karper bodemaas rig stap voor stap uitgelegd [link]

Door: Korda. Een uit krimpkous gemaakte line aligner is een handig hulpmiddel om een kort stevige haak als de Wide Gape te verlengen. Hierdoor zal je een hefboom krijgen die help om de haak sneller en beter te laten draaien. De line aligner is voor veel ervaren karpervissers een vast onderdeel van hun bodemaasrigs.

Gepost onder:

#carp-rig #korda #instructievideo #how-to

Wat is GOO? En hoe zet je het effectief in tijdens het karpervissen? [link]

Door: Korda. Is het mogelijk om te vissen met een haakaas dat aantrekkelijker is dan je losse voer? En kan je op die manier gelijk de aandacht van de karper trekken en diverse zintuigen extra prikkelen? Absoluut! Door gebruik te maken van Goo zal je het een stuk attractiever maken en zo je kansen op een snelle aasopname aanzienlijk vergroten. Maar wat is Goo eigenlijk voor een vloeistof? Waar komt het vandaan en hoe zet je het effectief in? Kevin Diederen en Ben van Boekel zijn al jaren fervent gebruiker. Dippen, soaken, smeren... You name it, zij doen het. En het heeft ze absoluut geen windeieren gelegd als je kijkt naar een aantal opzienbarende vangsten van de meest uiteenlopende watertypen. Beide fanatieke vissers delen hun Goo ervaringen zodat jij er je voordeel mee kan doen.

Gepost onder:

#instructievideo #how-to

Hoe vang je karper op groot water [link]

Door. Fishing tutorials. Karpervissen op grote water kan een uitdaging zijn, dus laten we eens kijken naar de tactiek, uitrusting, locatie, rigs en aas om u te helpen meer karpers te vangen op grote water.

Gepost onder:

#how-to #grootwater #instructievideo

Karpervissen hoe maak je een slip D rig [link]

Door:AnglingDirectUK. De Slip D Rig is een super effectieve, veelzijdige rig die kan worden gebruikt met Pop Ups, Wafters of Bottom Baits met de simpele toevoeging van putty. In deze video laten we u zien hoe eenvoudig het is om te binden!

Gepost onder:

#d-rig #instructievideo #carp-rig

Karpervissen Fox easy brolly review [link]

Door: CARPologyTV. De Fox Easy Brolly is de perfecte schuilplaats voor de korte sessie visser die graag zijn uitrusting tot een minimum beperkt.

Gepost onder:

#product-reviews #instructievideo

5 Best Carp Baits - How to Catch Carp - Carp Bait recipes and Tricks. [link]

Door: Catfish and Carp. I have tried almost every carp bait out there and these are my 5 favorites carp baits. I will explain why they are my favorites and give some tips and tricks to catch more carp, if you want to learn How to catch carp then this is for you.

Gepost onder:

#how-to #instructievideo

De fijne kneepjes van het karpervissen met de zig rig, door Ernesto Kamminga [link]

Door: CARP WHISPERER TV. De afgelopen 7 jaar heb ik door heel Nederland en België verschillende lezingen gegeven over het vissen met een zig rig. Tijdens een lezing over dit thema in Carp Zwolle hebben we de hele lezing opgenomen, zodat meer mensen de fijne kneepjes van het vissen met de zig rig kunnen leren.

Gepost onder:

#zig #carp-rig #instructievideo

Winter Top Tip - PVA Bags [link]

Door: Hinders Bait. Field tester Josh Bennett shares his top tip for catching more carp in winter.

Gepost onder:

#instructievideo

Karpervissen Weer of geen Weer Deel 2 - De 4 Seizoenen [link]

Door: Peter Vlasveld. Weer of geen weer? Vissen of thuisblijven? De titel zegt het al, wat zijn nou de weer condities die je in de gaten moet houden bij het karper vissen. Wat is de invloed van het weer op de karper en belangrijker nog wat is de invloed op de vangsten? Ik begeleid jullie door de 4 seizoenen en waar je op moetn letten. In dit tweedelige onderdeel leg ik het allemaal uit! Deze video is onderdeel van mijn videopresentatie AANPAKKEN Vissen op Karper bij alle weercondities

Gepost onder:

#instructievideo

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!