Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen kanaal in Noord Holland [link]

Door: Piet Vogel. Piet Vogel pakt op verzoek van veel abonnees een echt stoer kanaal aan in Noord Holland. Dit kanaal ligt op 2 minuten fietsen vanaf zijn huis en hij heeft het nooit eerder echt bevist. Hij verteld over zijn aanpak, materiaal van PB Product en natuurlijk zijn favoriete aas van Baitsolutions. Natuurlijk zoals jullie gewend zijn weer heerlijke live runs, mooie drils en een dosis zelfspot! Piet gebruikt dit keer een minder attractieve boilie omdat er op het kanaal veel mee-eters zijn zoals kreeften, Krabben, Brasems, Grundels etc. Iets minder wateroplosbaarheid was dus geboden hier.

Gepost onder:

#piet vogel #kanaal

Karpervissen op kanalen in België [link]

Door: Korda. Verspreid door heel Nederland en België tref je tal van kanalen. En juist hier in de lage landen zijn dat geweldig mooie wateren voor de karpervisser die niet vies is van een uitdaging. Jordy Deckers is al heel wat jaren verslaafd aan het taaie kanaalvissen en heeft flink wat ervaring en mooie vangsten opgedaan. En die vangsten onder taaie omstandigheden realiseren is wat hem keer op keer terug naar het kanaal trekt. In deze "In Actie" video volgen we hem tijdens de jacht op een grote karper van stromend water.

Gepost onder:

#korda #kanaal #belgië

Karpervissen kanaalsessie mega buik [link]

Door: twincarpNL. Ik ben maar weer eens een nachtje gaan vissen & filmen aan het kanaal. Het beviste stuk kanaal is erg taai maar gelukkig werd het een TOP sessie! Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#voorjaar #kanaal #schubkarper

Karpervissen Masterclass V2: Het Albertkanaal [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Zowel in Nederland als België zijn flink wat kanalen te vinden. En met name de echt grote kanalen zoals het bekende Albertkanaal spreken daarbij bij een groep fanatieke vissers tot de verbeelding. David Wouters is een brok ervaring als het om het kanaalvissen gaat. Al flink wat jaren slijt hij zijn visseizoenen aan de betonnen oevers van "Het Albert". In de loop van de tijd heeft David een geheel eigen wijze van het bevissen van diverse stukken kanaal ontwikkeld. Wel doordachte voercampagnes, de scherpste rigs en mooie avonturen. In zijn kanaal Masterclass komt het allemaal aan bod. Met trots volgen wij David dan ook tijdens een najaarscampagne op zijn favoriete water.

Gepost onder:

#korda #belgië #kanaal

Karpervissen dikke spiegels van het kanaal [link]

Door: twincarpNL. Weer een heerlijk nachtje op karper gevist aan het stromende water! Hoe het verliep, kunnen jullie checken in deze video. Ik kan ieder geval verklappen dat de karper runs enorm hard gingen! ;) Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#kanaal #spiegelkarper #voorjaar

Karpervissen in de winter op een groot water [link]

Door: SK Carpfishing. Aan het begin van de winter dacht ik op het goede spoor te zitten. Maar al snel bleek het anders te zijn, een makkelijk water bleek behoorlijk pittig te zijn. Een nieuwe stek op een groot water systeem werd gekozen en dagelijks aangevoerd. Hoe me deze winter is af gegaan zien jullie in deze video.

Gepost onder:

#grootwater #winter #kanaal

Kanaalvissen op karper tips en tricks! [link]

Door: CARP WHISPERER TV. In deze video gaat Ernesto samen met Richard een dagje vissen op het kanaal. De omstandigheden zijn zeker niet ideaal maar toch weet Ernesto een aantal vissen te haken en aangezien ze run om run vissen is het plezier er niet minder om. Heerlijke sfeer beelden afgewisseld met tips en tricks over het vissen op het kanaal!

Gepost onder:

#kanaal

Karpervissen op Frans Kanaal 2 [link]

Door: 4x4 and Carpfishing Lifestyle. Tweede langere sessie op een van de kanalen die Frankrijk is. Geen topsessie qua aantallen maar wel enkele mooie bakken kunnen strikken.

Gepost onder:

#frankrijk #kanaal

Karpervissen op het kanaal midden in de natuur! [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Karpervissen op het kanaal is iets wat Ernesto erg graag doet. In deze aflevering gaat hij samen met Richard op pad om een leuke film te maken op het kanaal. Het vissen is helaas bijzonder moeilijk. Er is nagenoeg geen stroming en het wordt een prachtige dag om een heuse kanaalbak te vangen. Of het gaat lukken ga je zien in de film!

Gepost onder:

#kanaal

Runs op het kanaal! [link]

Door: DWFishingteam. Yooo kijkers! een uurtje later maar dat heeft een goede reden: Tjitte is geslaagd voor ze auto examen! In deze video veel runs veel vissen en veel plezier!

Gepost onder:

#kanaal

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!