Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Korda Benelux Karpervissen Masterclass V3: Diep Water [link]

Door: Korda. Tijdens deze Korda Benelux Masterclass video gaan we met Kevin Diederen naar een voor velen bekend watertype. Een afgraving met helder water, steile taluds en dieptes die bij veel mensen in het begin gelijk voor vragen zorgen. Op welke dieptes kan je het beste vissen? Waar kan je de hengels het beste plaatsen? Hoe moet je op een talud voeren? Kevin neemt ons mee tijdens een sessies in de nazomer en het latere najaar. En tijdens deze “Diep Water” Masterclass geeft hij antwoorden op vaak gestelde vragen en laat hij zien hoe hij de afgelopen jaren op diverse afgravingen succesvol was.

Gepost onder:

#korda #compilatie

Karpervissen - Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper [link]

Door: Korda. Nachtvissen op karper hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn! Tegenwoordig zijn er heel erg goede kant en klare onderlijnen, montages en aas verkrijgbaar. En deze maken het voor de karpervisser die nieuw is in de sport of die gewoon voor ultiem gemak wilt gaan een stuk makkelijker. In de tweede “Kevin Vlogt” video ligt de focus op een laagdrempelige, leuke visserij op karper.

Gepost onder:

#nachtvissen #korda

Karpervissen hoe spoel je een nieuwe lijn op [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv. Het is tijdens het vissen essentieel dat je een hoofdlijn hebt die betrouwbaar is en aan je eisen voldoet. Maar wat is eigenlijk de juiste lijn voor het karpervissen? Kies je voor nylon, fluorcarbon of een gevlochten hoofdlijn? Met name de eerste twee opties zijn enorm populair en geschikt voor de meeste omstandigheden. Maar omdat er onderling nog grote verschillen zijn laat Kevin Diederen zijn waar je op dient te letten en hoe je de lijn vervolgens op de beste manier opspoelt op je molen.

Gepost onder:

#korda #how-to

Karpervissen Masterclass V2: De RondeBleek [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Naast in Frankrijk zie je ook in Nederland en België steeds meer betaalwateren verschijnen. Deze wateren, die vaak onder constante hengeldruk staan, brengen hun eigen mogelijkheden maar ook uitdagingen met zich mee. Arjan, Marco en Kevin hebben het geluk een week te gast te zijn op het Brabantse water De Ronde Bleek. Deze kleine afgraving heeft een bestand aan grote en vooral bijzonder mooie karpers. Maar deze laten zich niet zomaar vangen! Het drietal laat tot in de puntjes zien hoe zij de visserij tijdens deze sessie aanpakken. Er worden geen geheimen bewaard terwijl ze lekker aan de slag gaan en allen mooie vissen richting het net loodsen.

Gepost onder:

#betaalwater #visvakantie #korda

Karpervissen Masterclass V2: Het Albertkanaal [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Zowel in Nederland als België zijn flink wat kanalen te vinden. En met name de echt grote kanalen zoals het bekende Albertkanaal spreken daarbij bij een groep fanatieke vissers tot de verbeelding. David Wouters is een brok ervaring als het om het kanaalvissen gaat. Al flink wat jaren slijt hij zijn visseizoenen aan de betonnen oevers van "Het Albert". In de loop van de tijd heeft David een geheel eigen wijze van het bevissen van diverse stukken kanaal ontwikkeld. Wel doordachte voercampagnes, de scherpste rigs en mooie avonturen. In zijn kanaal Masterclass komt het allemaal aan bod. Met trots volgen wij David dan ook tijdens een najaarscampagne op zijn favoriete water.

Gepost onder:

#korda #belgië #kanaal

Karpervissen - Kevin vlogt #1: penvissen - gekloot in de sloot [link]

Door: Korda. Ondanks de Corona crisis grijpt Kevin Diederen de kans om er in zijn eentje met de penhengel op uit te gaan. Op een nieuw water ergens in Nederland dat hij nog nooit eerder gezien heeft gaat hij struinend proberen om met de pen en centrepin zijn eerste karper te vangen en gelijk met zijn telefoon een vlog op te nemen. Dat klinkt als een toffe challenge en Kevin heeft er dan ook enorm veel zin in!

Gepost onder:

#korda #penvissen #sloot

Korda Benelux Karpervissen Masterclass V1: Gigantica Roadlake [link]

Door: Korda. Op het bekende Gigantica complex in Frankrijk tref je naast het beroemde Main Lake ook de Roadlake aan. Dit zwaar beviste betaalwater is tijdens het vroege voorjaar het decor voor deze Masterclass met Arjan Braad en Kevin Diederen. Beide vissers hebben in de loop van de jaren diverse erg succesvolle sessies op Franse wateren gevist en bundelen in deze Masterclass hun kennis. Tijdens uitdagende omstandigheden in het nog erg vroege voorjaar laten ze stap voor stap en handig opgedeeld in onderwerpen zien hoe zij tot in de puntjes de visserij op betaalwateren met een flinke hengeldruk aanpakken. Er is ruim aandacht voor rigs, loodsystemen, de juiste plekken, voer en haakaas en alles wat je nodig hebt om het maximale uit je visvakantie in Frankrijk te halen.

Gepost onder:

#korda #betaalwater #frankrijk

Land meer vissen tijdens het KARPERVISSEN met de CHOD RIG [link]

Door: Korda TV Carp Fishing. Kevin Diederen geeft handige tips die je gelijk toe kan passen als je weer op pad gaat met deze populaire pop-up montage.

Gepost onder:

#korda #chod-rig

Darrell Peck - Adjustable Zig Rig Carp Fishing at Linear | DEEPER Pro Plus [link]

Door: Korda TV Carp Fishing. Korda carp fishing machine Darrell Peck uses a DEEPER Pro Plus along with an adjustable zig rig. Find out how he uses it to catch some beautiful carp from Hardwick and Smiths on the Linear Fisheries complex.

Gepost onder:

#korda

Thinking Tackle OD Season 2 Episode 3: Linear - Danny Fairbrass & Lawrence East [link]

Door: Korda TV Carp Fishing. NEW Linear Fisheries B1 - Carp angler Danny Fairbrass is joined by Korda sponsored angler Lawrence East at one of the UK’s best big carp day ticket fisheries… Linear Fisheries, Oxford. In this episode of Thinking Tackle On Demand the guys take on a lake known as Brasenose One, home to two and a half thousand carp.

Gepost onder:

#korda

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!