Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen met plastic imitatie haakaas [link]

Door: Korda. Heb jij er al eens aan gedacht om met imitatie aas op karper te vissen? Plastic aas zoals in de Korda FAKE FOOD range te vinden is heeft enkele voordelen. En Thijs Last is een absolute kenner die er al jaren van op de hoogte is. Zowel instant als op voerplekken, zowel 's nachts als overdag en zowel op zeer zwaar beviste als rustige wateren heeft hij met plastic aas gevist. En daarbij heeft hij op zijn zachtst gezegd opzienbarende resultaten behaald. In deze video deelt Thijs zijn ervaringen en legt hij uit waarom Fake Food ook voor jou een meerwaarde kan zijn in je visserij.

Gepost onder:

#korda #product-reviews

Korda Thinking Tackle OD 3 EP2 [link]

Door: Korda. EMBRYO NORTON DISNEY DAY TICKET EXPOSED | SEASON 3 - EPISODE 2 Danny Fairbrass finds himself back in the UK on an amazing new Embryo Angling Water, Norton Disney, where he is joined by Team Korda members; Loz East, James Salmons and Katie Watkinson.

Gepost onder:

#korda #dvd

Karpervissen met een zig rig [link]

Door: Korda Karpers brengen een groot deel van de tijd los van de bodem door. En daar zijn ze verspreid door de diverse waterlagen maar moeilijk te bereiken met de reguliere bodemaas of pop-up presentaties. Met een zig rig is het echter mogelijk om je aas op elke gewenste diepte aan te bieden. Het maakt dus niet meer uit of de karpers een halve meter boven de bodem of juist vlak onder het oppervlakte te vinden zijn. Met een zig presenteer je het aas op de plek waarvan jij denkt dat de karper zwemt.

Gepost onder:

#korda #zig #how-to

Instant karpervissen op een afgraving met Kevin Diederen [link]

Door: Korda. Verspreid door de lage landen zijn er tal van zand- en grindafgravingen te vinden. Deze vaak diepe en heldere wateren zijn enorm uitdagend om op karper te vissen. En soms tref je er echt grote karpers aan!

Gepost onder:

#korda #zomer

Hoe knoop je een karper rig voor tijgernoten? [link]

Door: Korda. Tijgernoten behoren tot het beste aas voor het karpervissen. Met name tijdens de warmere maanden komen deze zoete, knapperige aasjes goed tot hun recht. En zelfs op de zwaarst beviste wateren blijven tijgernoten enorm effectief! Wil jij ook eens met tijgernoten gaan vissen? Dan is deze rig aan absolute aanrader om uit te proberen. Hij is makkelijk om te knopen en heeft zich in de praktijk al vaak bewezen. Door de tijgernoten uit te balanceren met kurk zinken ze langzaam naar de bodem. Dit betekent dat ze bij een aasopname gelijk diep in de bek van een karper verdwijnen en je zo zullen helpen om de vis goed te haken.

Gepost onder:

#korda #tijgernoten #how-to

Korda Benelux Karpervissen Masterclass V3: Diep Water [link]

Door: Korda. Tijdens deze Korda Benelux Masterclass video gaan we met Kevin Diederen naar een voor velen bekend watertype. Een afgraving met helder water, steile taluds en dieptes die bij veel mensen in het begin gelijk voor vragen zorgen. Op welke dieptes kan je het beste vissen? Waar kan je de hengels het beste plaatsen? Hoe moet je op een talud voeren? Kevin neemt ons mee tijdens een sessies in de nazomer en het latere najaar. En tijdens deze “Diep Water” Masterclass geeft hij antwoorden op vaak gestelde vragen en laat hij zien hoe hij de afgelopen jaren op diverse afgravingen succesvol was.

Gepost onder:

#korda #compilatie

Karpervissen - Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper [link]

Door: Korda. Nachtvissen op karper hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn! Tegenwoordig zijn er heel erg goede kant en klare onderlijnen, montages en aas verkrijgbaar. En deze maken het voor de karpervisser die nieuw is in de sport of die gewoon voor ultiem gemak wilt gaan een stuk makkelijker. In de tweede “Kevin Vlogt” video ligt de focus op een laagdrempelige, leuke visserij op karper.

Gepost onder:

#nachtvissen #korda

Karpervissen hoe spoel je een nieuwe lijn op [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv. Het is tijdens het vissen essentieel dat je een hoofdlijn hebt die betrouwbaar is en aan je eisen voldoet. Maar wat is eigenlijk de juiste lijn voor het karpervissen? Kies je voor nylon, fluorcarbon of een gevlochten hoofdlijn? Met name de eerste twee opties zijn enorm populair en geschikt voor de meeste omstandigheden. Maar omdat er onderling nog grote verschillen zijn laat Kevin Diederen zijn waar je op dient te letten en hoe je de lijn vervolgens op de beste manier opspoelt op je molen.

Gepost onder:

#korda #how-to

Karpervissen Masterclass V2: De RondeBleek [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Naast in Frankrijk zie je ook in Nederland en België steeds meer betaalwateren verschijnen. Deze wateren, die vaak onder constante hengeldruk staan, brengen hun eigen mogelijkheden maar ook uitdagingen met zich mee. Arjan, Marco en Kevin hebben het geluk een week te gast te zijn op het Brabantse water De Ronde Bleek. Deze kleine afgraving heeft een bestand aan grote en vooral bijzonder mooie karpers. Maar deze laten zich niet zomaar vangen! Het drietal laat tot in de puntjes zien hoe zij de visserij tijdens deze sessie aanpakken. Er worden geen geheimen bewaard terwijl ze lekker aan de slag gaan en allen mooie vissen richting het net loodsen.

Gepost onder:

#betaalwater #visvakantie #korda

Karpervissen Masterclass V2: Het Albertkanaal [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Zowel in Nederland als België zijn flink wat kanalen te vinden. En met name de echt grote kanalen zoals het bekende Albertkanaal spreken daarbij bij een groep fanatieke vissers tot de verbeelding. David Wouters is een brok ervaring als het om het kanaalvissen gaat. Al flink wat jaren slijt hij zijn visseizoenen aan de betonnen oevers van "Het Albert". In de loop van de tijd heeft David een geheel eigen wijze van het bevissen van diverse stukken kanaal ontwikkeld. Wel doordachte voercampagnes, de scherpste rigs en mooie avonturen. In zijn kanaal Masterclass komt het allemaal aan bod. Met trots volgen wij David dan ook tijdens een najaarscampagne op zijn favoriete water.

Gepost onder:

#korda #belgië #kanaal

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!