Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen - Kevin Vlogt #2: Eenvoudig nachtvissen op karper [link]

Door: Korda. Nachtvissen op karper hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn! Tegenwoordig zijn er heel erg goede kant en klare onderlijnen, montages en aas verkrijgbaar. En deze maken het voor de karpervisser die nieuw is in de sport of die gewoon voor ultiem gemak wilt gaan een stuk makkelijker. In de tweede “Kevin Vlogt” video ligt de focus op een laagdrempelige, leuke visserij op karper.

Gepost onder:

#nachtvissen #korda

Vlog 85 nachtje in de natuur deel 2 [link]

Door: Rody Calis. Na het eerste nachtje in de natuur dacht ik. Laat ik er snel nog 1 achteraan plakken nu het nog kan met het thuisfront. Deze keer strijk ik neer op een grotere plas met redelijk wat diepte tot 8 meter diep. Ik dacht door hier richting de ondiepere sloten te vissen waar het water het snelst opwarmt en deze plekken dan dus interessanter zijn voor de karpers een goede kans te maken op karper. Ik weet dat deze plas een goed bestand heeft aan karper en ze dus ook in de plas zelf aanwezig moeten zijn. Ik koos voor een stek voor een doorgang naar de slotenstelsels en een mooi Talud en bodemverloop. Dit om de aanwezige karpers op de plas zelf ook te kunnen vangen. Ik heb 1 dag voorgevoerd, ongeveer 1,5 kilo boillies diverse mm. verspreid over 3 hengels (2 echte plekken). Bekijk in deze video hoe dit zich uitpakte. Abonneer op mijn kanaal als je dat nog niet had gedaan en eventueel de instagram pagina. Mijn dank is nu al enorm. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #nachtvissen #sfeer

Karpervissen, Nachtvissen •2 Karpers [link]

Door: Carpbusters. 20-21 Augustus. Een nachtsessie samen met mijn zoon, broertje en hond. Het weer was goed, er werd gevangen en het belangrijkste, we hadden plezier! Mijn zoon ging voor het eerst mee nachtvissen en de hond ook. Beide vonden het reuze spannend. Wij hebben super genoten en wederom een geslaagde sessie. Veel kijk plezier!

Gepost onder:

#nachtvissen

Karpervissen - Nachtvissen op Karper met 13Kg Graskarper [link]

Door: Fishingteam UTH. Daan en Sven besloten samen de nacht door te brengen aan een nieuw polderwater. Niet alleen heel veel gezelligheid maakte de sessie tot een goed einde, uiteraard hielpen de vissen daaraan mee! Check alle ins, outs, tips en tricks in deze video!

Gepost onder:

#zomer #nachtvissen #graskarper

Nachtvissen samen met Ben [link]

Door: Vissen met Fonz. Tijdens deze aflevering ga ik weer eens nachtvissen. Dit doe ik niet alleen ik ga samen met ben vissen van 'Blanken met ben'!

Gepost onder:

#nachtvissen

Auto vast gereden tijdens nachtvissen - J&RCARPFISHING [link]

Door: J en R Carpfishing. BEDANKT VOOR HET KIJKEN!

Gepost onder:

#nachtvissen

Karper vissen in de zomer, nachtvissen [link]

Door: Ferenc fishing. We gaan een nachtje vissen in de zomer vanuit de bus! Na een te lange tijd niks gepost te hebben is het weer hoogtijd om volgas door te gaan!!

Gepost onder:

#zomer #nachtvissen

Wetering Park Deel 3 - Karpervissen [link]

Door: VMFfishing. Een nachtje karper vissen in het Wetering Park Samen met Lois Zoll en Johan Den Hollander.

Gepost onder:

#vlog #nachtvissen #zomer #parkwater

Nachtvissen - Plashuis 2018 [link]

Door: FishingTeam RB. Bedankt voor het kijken naar deze video!

Gepost onder:

#voorjaar #nachtvissen

Nachtvissen ft./vs. BASEfishing! [link]

Door: Fishingteam UTH. Daan is samen met Sebas van BASEfishing een leuk nachtje wezen vissen. Het was een sessie waar niks ontbrak. van een geslaagde barbecue tot mooie vissen alles was compleet. Nu kunnen jullie ook genieten van deze geslaagde sessie van de twee mannen!

Gepost onder:

#nachtvissen #voorjaar #carp-rig

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!