Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Autumn Vibes, the movie! [link]

Door: STRATEGY / GRADE / POLE POSITION / SAGA. Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets bevissen een heldere zandafgraving en dit keer wordt er ook gefilmd met behulp van een onderwatercamera. Uiteraard wordt er gevist en gevangen met het Pole Position Central Shocker System en de nieuwe CS Safety Leadclip. Het resultaat is verbluffend, een film met prachtige (sfeer) beelden, actie en live commentaar, kortom een movie die je niet mag missen!

Gepost onder:

#najaar

Karpervissen op diep water in het najaar [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Karpervissen op diep water in het najaar! Het is oktober en normaal gesproken moet het al wat kouder in het jaar zijn. Echter daar is weinig van te merken. De zon schijnt nog op nagenoeg volle zomersterkte. Het is warm en de najaarsstormen lijken uit te blijven. Persoonlijk hou ik er wel van wanneer de wind in mijn gezicht blaast en de bomen hun blad verliezen. De karpers gaan naar dieper water en het instinct zet de vissen automatisch aan om meer te eten. Gretig en vooral minder voorzichtig wordt het aas opgenomen. De karpervisser is sterk in het voordeel. Echter deze sessie zal het niet zo eenvoudig worden tenminste dat is hoe de vooruitzichten zijn.

Gepost onder:

#najaar

De Zwarte Zijdestreep [link]

Door: NashTVBenelux carp fishing. Afgelopen jaar is Mark begonnen op De Maasvallei. Na een zeer succesvol najaar wist Mark uiteindelijk de grootste karper te vangen van dit Syndicaat...

Gepost onder:

#najaar #nash

Karpervissen in het Najaar op Dieper Water [link]

Door: Peter VlasveldIn deze video in de videoreeks van Aanpakken geef ik 3 Tips om succesvol op dieper water te zijn in het najaar. Dit als voorbereiding op het volgende onderdeel: VOER, Voeren en VoorVOEREN!

Gepost onder:

#najaar

Een dagje karper vissen in de herfst [link]

Door: Vissen met Fonz. Tijdens deze aflevering ben ik aan het vissen op karper in het begin van de herfst! Het was toen nog bijzonder warm die dag.

Gepost onder:

#najaar

Int Riet Karpervissen [link]

Door: Stef Deen. Int Riet Karpervissen.

Gepost onder:

#najaar

Karpervissen in het najaar [link]

Door: MR carpfishing. Hallo wij zijn MR carpfishing en wij proberen zo veel mogelijk videos te maken lokaal lukt dat niet altijd. We hopen dat jullie plezier hebben in het kijken, als je vragen hebt voeg ons gerust toe op Facebook (Rob Peelaers-Pelsmaekers en Max Laevaert). Laat tips,tricks,plus en minpunten achter.

Gepost onder:

#najaar

Najaar en winter tips voor het karpervissen !!!Delkim Alert!!! [link]

Door: Vissen met Fonz. Tijdens deze aflevering geef ik wat tips over mijn najaar en winter karpervisserij. En test mijn nieuwe delkims voor de eerste keer!!

Gepost onder:

#najaar #vlog

Winter series 1 [link]

Door: Nomad By Fate. Een verzameling korte video's tijdens deze magische herfst / winter.

Gepost onder:

#winter #najaar

Karpervissen in de herfst - Target volschub en dikke schubkarpers! [link]

Door: DWFishingteam. Karpervissen in de herfst -Target volschub en dikke schubkarpers! - met DWFishingteam Na 5 jaar EINDELIJK mijn TARGET GEVANGEN, DÉ TOPVIS VERSPEELD en andere TOPVISSEN gevangen! Een SESSIE om NOOIT meer te VERGETEN!

Gepost onder:

#najaar

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!