Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Nederlandse betaalwater Markant Carping [link]

Door: The Carp Specialist. Op een druilerige herfstdag in eind oktober bezocht Bas van Klaveren van The Carp Specialist het nieuwe Nederlandse betaalwater Markant Carping. Door het slechte weer zijn de beelden niet al te mooi geworden, maar we hopen u desalniettemin een goed beeld te kunnen geven van het interessante betaalwater. Op onze website vindt u uiteraard alle uitgebreide informatie over Markant Carping en vanuit The Carp Specialist staan we tot uw beschikking bij verdere vragen!

Gepost onder:

#betaalwater #nederland

Karper vissen op De Beekse Bergen [link]

Door: Dream Baits Tv. In deze film neemt Mario Gijbels jullie mee op een verlengd weekend met zijn gezin op de Beekse Bergen. Het is een combi vakantie, waar maar een beperkte periode gevist wordt. Mario laat zijn aanpak zien, alsook alle info over het park en het Victoriameer dat bevist word. Er komen verschillende karpers voorbij, waaronder zelfs een karper zwaarder als 20 kg. Dus dit filmpje belicht de meeste dingen wat betreft het vissen op de Beekse Bergen. Alvast veel kijk genot!

Gepost onder:

#visvakantie #nederland

De jacht op grote Nederlandse karpers [link]

Door: Boezem Baits. karpervissen op een kanaal is wat team member Sander Kunst betreft een zeer interessante visserij, want je weet immers nooit wat je zal haken met de diversiteit aan schubkarpers en spiegelkarpers dat er rond zwemt. Uiteraard werd er ook weer flink gefilmd, en mogen we spreken van een geslaagde 4e deel van Carpfishing in the Lowlands. wat je kan verwachten is sfeer/vangsten/uitleg en uiteraard dikke drone beelden !!! KIJKEN DUSSS

Gepost onder:

#nederland #zomer #boezem-baits

Karpervissen op het Nederlanse betaalwater Vissen bij Anna [link]

Door: The Carp Specialist. In deze video nemen we u mee op een nachtje en ochtendje karpervissen op het Nederlandse betaalwater Vissen bij Anna. We laten u het viswater zien, het prachtige 4-persoons Chalet én natuurlijk proberen we ook nog wat karpers & steuren voor de camera te krijgen!

Gepost onder:

#betaalwater #nederland #visvakantie

Karperuitzetting op betaalwater Het Eendenveld [link]

Door: The Carp Specialist. In deze video brengt Bas een bezoekje aan betaalwater Het Eendenveld in Nederland waar op 22 april een mooie karperuitzetting heeft plaatsgevonden. Naast het reeds aanwezige prachtige bestand van zo'n 120 volbeschubte spiegelkarpers, 20 schubkarpers (tot 25,6kg) en 1 steur hebben we vandaag een toevoeging van zo'n 50 Hongaarse spiegelkarpers gedaan. Deze jonge karpers beschikken over een geweldige groeipotentie... hier zou zo maar eens een toekomstig nieuw meerrecord bij kunnen zitten!

Gepost onder:

#betaalwater #nederland #the-carp-specialist

Carplantis Lucky 13 [link]

Door: Steve briggs. Carp Fishing: Steve Briggs travels to Carplantis Lake in Holland for lots of big carp action!!!!!

Gepost onder:

#nederland #betaalwater

Karpervissen in Nederland Ganzenkuil 2018 [link]

Door: Robbert Horst. Videoverslag van een weekendje vissen op de Ganzenkuil van De Vissende Hollander. Het water heeft nog nooit zo droog gestaan als toen wij er waren. Het vissen was hierdoor verre van een succes. Mocht je ooit van plan zijn op de Ganzenkuil te gaan vissen, heb je hopelijk iets aan de tips in deze video. Je hoeft van mij geen bullshit te verwachten, ik laat je zowel de positieve dingen van het water zien als de negatieve.

Gepost onder:

#nederland

Carp fishing in Amsterdam [link]

Door: The iPhone Carpers. We're back yet again on another mission over into Europe, this time carp fishing in the centre of Amsterdam! Rivers, canals, park lakes, big pits, marinas... SO much water to go at in this mad city! Watch to find out how the session unfolde

Gepost onder:

#nederland

Karpervissen Achterhoek 2018 [link]

Door: Robbert Horst. Kort videoverslag van een weekendje karpervissen op betaalwater 'Karpervissen Achterhoek' in Groenlo. Dit keer ga ik op pad met drie collega's die graag een keer mee wilden vissen met de pro :p. Doordat iedereen vis heeft weten te vangen in een toch wel lastige periode kan het weekendje als een succes beschouwd worden. Must-watch voor iedereen die van plan is om ooit naar dit watertje af te reizen van De Vissende Hollander.

Gepost onder:

#zomer #betaalwater #nederland #zomer

Karpervissen in Nederland en Belgie ( 6 dagen touren!! Deel 1 van de 3) [link]

Door: Ferenc fishing. In deze serie van 3 video's neem ik jullie mee met een 6 dagen durende sessie door een deel van Nederland en Belgie. Elke dag vis ik met iemand anders op voor hun bekende wateren. Geen flauw idee waar het schip strand en dat maakt deze sessie zo uniek.

Gepost onder:

#vlog #nederland #belgië #voorjaar

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!