Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

4k Onderwater beelden gemaakt met een onderwater drone [link]

Door: Katch Bullet River Adventures.

Gepost onder:

#onderwater-beelden

Onderwater karpervissen live aanbeet [link]

Door: Peter Königs. In deze video onderwater beelden en live aanbeet karper

Gepost onder:

#prachtig #onderwater-beelden

Karpervissen bizarre onderwaterbeelden mega aal [link]

Door: Peter Königs. Tijdens het vissen op karper kwam er een mega aal voorbij.

Gepost onder:

#onderwater-beelden #bizarre

Karpervissen op betaalwater Iktus Carpe met gave onderwaterbeelden [link]

Door: The Carp Specialist. In het vroege voorjaar van 2020, net voor de Corona-crisis, reisde onze cameraman af naar Iktus Carpe om het betaalwater en zijn mooie karpers voor onze gasten op film te zetten. Tijdens zijn verblijf werden er enkele prachtige grote karpers gevangen en wist hij onder andere met zijn drone en onderwatercamera prachtige beelden te schieten. Veel kijkplezier en vanuit The Carp Specialist heten we u van harte welkom op het mooie Iktus Carpe!

Gepost onder:

#frankrijk #betaalwater #onderwater-beelden

Mooi maar kort: onderwater karpervissen compilatie [link]

Door: Peter Königs Fishing. Een mooie flashback van zomer 2019! Als je twee minuten de tijd hebt, wil je deze niet missen. Dit is een korte compilatie van een dikke karper met honger! Zijn vriend de kreeft komt ook in beeld. Het zijn de kleine dingen die je niet kan zien vanaf de waterkant, die het karpervissen nog mooier en interessanter kunnen maken. Verwacht meer filmpjes in de lente en zomer van 2020! Fish on. Gefilmd met een GoPro 7 en de Waterwolf 1.1.

Gepost onder:

#zomer #onderwater-beelden #kort #compilatie

25kg spiegelkarper live gehaakt op CarpFarm Lake [link]

Door: The Carp Specialist. Onder het mom 'uit de oude doos' publiceren we met veel plezier deze prachtige onderwaterbeelden vanaf Carpfarm Lake die rond 2011 werden geschoten door eigenaar Bert. Op de video komen enkele prachtexemplaren voorbij, waaronder een dikke 25kg spiegelkarper die live voor de camera gehaakt wordt!

Gepost onder:

#onderwater-beelden

Onderwater Karpervissen compilatie Water Wolf 1.1 [link]

Door: Peter Königs. Welcome back everyone! In this video you see a compilation of carp on my spot.Video was made with the water wolf 1.1. At a depth of 2 meters.

Gepost onder:

#onderwater-beelden

Karpervissen Fails onderwater beelden [link]

Door: Real fishing NL. GEEN VIS GEVANGEN! LET OP: Sommige stukken is de video versneld en kan je doorheen skippen als het te lang duurt. Maar ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mooie beelden te gebruiken In deze video beginnen we met een grote pier als aas. De karpers zijn wel geïnteresseerd maar lijken voorzichtig. als 2e aas gebruiken we een aardbei. Het is vreemd dat de karpers opeens ver uit de buurt blijven van een aardbei wat ik zelf erg vreemd vind of misschien is het toeval. Verder nog een aantal fails van het onderwatervissen. Bedankt voor het kijken Tot de volgende video Gr RealfishingNL

Gepost onder:

#onderwater-beelden

Karpervissen 2019 onderwater beelden. [link]

Door: Real fishing NL. GEEN VIS GEVANGEN: In deze video eten de karpers wel de boilies maar worden niet gehaakt of gevangen. Deze video is gemaakt zodat jullie kunnen zien wat er op de bodem gebeurd met je aas, en hoe het gedrag van de karpers kan veranderen als een soortgenoot het aas niet vertrouwt.Het is een lange video en kan langdradig worden als er een poos geen karper vlak voor de lens zwemt. Wil je niet alles zien? Skip er dan gerust door de video tot je wat interessants ziet. Bedankt voor het kijken.

Gepost onder:

#onderwater-beelden

De Koperen Plas - De voerpellets zijn top! [link]

Door: The Carp Specialist. In samenwerking met de mannen van Carp Care wordt er op De Koperen Plas fanatiek gevoerd met de Carp Pro pellet... een unieke pellet die niet alleen zorgt voor een goede gewichtstoename bij de karper, maar ook vooral zijn gezondheid verbetert en weerstand verhoogt. Bovendien zijn de karpers er dol op!

Gepost onder:

#onderwater-beelden #pellets #betaalwater

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!