Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen aan de oppervlakte 30 pond op de korst [link]

Door: DWFishingteam. Ben jij benieuwd hoe je een karper met de korst vangt? kijk dan zeker deze video! Yo boys en girls,In het voorjaar zijn we weer de paaiplekken van het kanaal afgestruind en wat een heerlijk voorjaar was het! Mooie spiegels, prachtige schubs en heerlijke live-aanbeten ! Alvast een spoiler voor volgende week: Tjitte en Daniel gaan dan 2 nachten karpervissen in Groningen. Het beloofd weer een mooie video te worden.

Gepost onder:

#vlog #zomer #oppervlakte #brood

Karpervissen aan de oppervlakte | bizarre LIVE AANBETEN! [link]

Door: DWFishingteam. Yooo kijkers, In deze video gaan wietse en tjittte vissen aan de # oppervlakte. Met brood en hondenbrokken worden de karper belaagd en niet zonder succes! Een video met veel #l ive-aanbeten en een goede uitleg over het vissen met de korst.

Gepost onder:

#oppervlakte

Karpervissen, Oppervlakte met •VEEL KARPERS!• [link]

Door: Carpbusters. Twee dagen oppervlakte vissen op Karpers.Het zijn twee hete dagen midden in de zomer met amper wind. Zelf vindt ik dit het perfecte weer voor het oppervlakte vissen. In deze sessie vang ik meerdere karpers op verschillende wateren.Dit is dan ook een video met veel actie en veel karpers! Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten. Wederom weer een geslaagde sessie. Veel kijk plezier!

Gepost onder:

#oppervlakte #zomer

Surface Fishing For Carp, Tips & Tactics [link]

Door: AnglingDirectUK. There's no doubting that surface fishing for carp, has to be one of the most exciting ways of catching them, especially in the warm summer months. So in this latest ADTV video we catch up with our very own Phil Spinks and Stephen Crowe as they talk us through their top floater fishing tips!

Gepost onder:

#oppervlakte

DutchCarp Spiegels vangen op hondenbrokken [link]

Door: DutchCarp. DutchCarp Spiegels vangen op hondenbrokken.

Gepost onder:

#oppervlakte

Karpervissen aan de opervlakte, succes met brood (live aanbeet) [link]

Door: Visstekje.NL. De vissen liggen met het mooie weer allemaal bovenin, tijd om te gaan karpervissen aan de oppervlakte.

Gepost onder:

#oppervlakte

At the surface [link]

Door: Karperschaken. In deze video zien jullie een fragment uit de visserij van Dyon Straatman. Het oppervlakte vissen en het pennen zijn toch wel zijn specialiteit wat karpervissen betreft. Er zal zeker nog een video volgen met daarin een fragment van het penvissen. We hebben geprobeerd er een leuke video van te maken en hopen dat jullie er met plezier naar kijken.

Gepost onder:

#oppervlakte

Karpervissen 1 uurtje oppervlakte. • 2 Karpers [link]

Door: Carpbusters. Zondag 9 Juni. Een mooie zonnige dag. Temperatuur 17 graden. Vandaag heb ik zin om oppervlakte te vissen. In deze korte sessie van een uur, vang ik 2 prachtige karpers. Ik krijg tijdens het vissen veel bekijks. Ik kan weer zeggen dat het een geslaagde korte sessie was! Ik wens jullie weer veel kijk plezier.

Gepost onder:

#oppervlakte

Vissen met de Top-Baiter [link]

Door: Yannick Besseling. In deze video laat ik zien hoe ik met de Top-Baiter vis, een hele leuke manier van vissen op karper putjes.

Gepost onder:

#oppervlakte

Vissen met drijvende brok op Karper #7 Carp fishing with bread and chunks [link]

Door: GoFishingMan. In deze video zijn we weer van plan om achter de Karpers aan te gaan met hondenbrokken. Heel veel plezier naar het kijken van deze video! Enjoy!

Gepost onder:

#zomer #oppervlakte #drijvend

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!