Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Met de pen op jacht naar de mooiste spiegelkarpers! [link]

Door: korda. In de nieuwe “Kevin Vlogt” gaat Kevin Diederen weer met de penhengel op pad. En hierbij heeft hij zijn zinnen gezet op de mooiste spiegelkarpers die hij weet te vinden! Tussen de regenbuien door voert hij een paar plekjes aan op de kreken van de Ronde Bleek in de hoop daar met de pen op een droog moment een vis te kunnen haken.

Gepost onder:

#korda #spiegelkarper #penvissen

Struinend karpervissen met de pen [link]

Door: korda. Het actief zoeken en stalken met een penhengel is een visserij die Maurice Samar dicht bij het hart ligt. Hoewel hij ook veel statisch vist is het struinen wat hij het liefst doet. En daarbij weet hij elk jaar ook weer mooie, grote karpers te vangen.

Gepost onder:

#penvissen #zomer

Pensessie in Amsterdam [link]

Door: Rody Calis. Na een paar nachtsessies met de afstandsstokken vond ik het weer eens tijd voor een penvis sessie. En zo geschiedde het. Ik besloot naar 2 verschillende wateren in Amsterdam af te reizen. Een ochtendje, 8 pen plekjes afvissen die ik van te voren heb gemaakt. Om 7.00 uur voeren, afvissen 2 uurtjes later. Dat was het plan en zo voerde ik het uit. Bekijk in deze Vlog de resultaten van een ochtendje penvissen

Gepost onder:

#penvissen #voorjaar #vlog

Karpervissen - Kevin vlogt #1: penvissen - gekloot in de sloot [link]

Door: Korda. Ondanks de Corona crisis grijpt Kevin Diederen de kans om er in zijn eentje met de penhengel op uit te gaan. Op een nieuw water ergens in Nederland dat hij nog nooit eerder gezien heeft gaat hij struinend proberen om met de pen en centrepin zijn eerste karper te vangen en gelijk met zijn telefoon een vlog op te nemen. Dat klinkt als een toffe challenge en Kevin heeft er dan ook enorm veel zin in!

Gepost onder:

#korda #penvissen #sloot

Penvissen op karper. [link]

Door: Ben Scholten. Deelname aan de jaarlijkse penvisdag van HSV Middelburg.

Gepost onder:

#penvissen

Succesvol karpervissen met de pen. Met live aanbeten. [link]

Door: SK Carpfishing. Ikzelf ben een fanatieke karpervisser die er graag op uit trekt en op de karpers jaagt. Het liefst doe ik dat met een dobbertje. Het visuele van deze vorm van karper vissen trekt me enorm aan. Een staartlob, een kolk gevolgd door een paar tikjes, een heerlijke visserij die we in deze video laten zien. Veel kijk plezier

Gepost onder:

#penvissen

karpervissen met de vlok onder de pen [link]

Door: Brett Fishing. vissen met de vlok is iets wat ik heel graag doe als het een beetje lekker weer is. tegenwoordig gaan ook veel meet mensen actief op karper vissen.

Gepost onder:

#penvissen

Penvissen in de wind net voor de paai [link]

Door: Karperstruinen Michael Schaper. Lekker dagje penvissen op een lange vaart met mais en tijgernoten.i

Gepost onder:

#tijgernoten #penvissen #mais

Penvissen op karper in de lente [link]

Door: DWFishingteam. Helaas door wat upload-problemen een dag later dan gepland, maar daar is die dan toch! Dit keer een wat kortere video maar vanaf volgende week komen er weer dikke karpers op de mat! stay tuned!!!!

Gepost onder:

#penvissen

Promofilm penvisdag op de karper [link]

Door: bacoben. Zondag 28 april 2019 is er een penvisdag van de GHV/GroeneHart Deze vind plaats in het wateringseveld in Den Haag.

Gepost onder:

#penvissen

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!