Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Piet Vogel vis met de Chod rig [link]

Door: Piet Vogel. Piet Vogel en Henk van Berkel vissen dagje met de Chodrig en vangen enkele mooie vissen. Ze laten met behulp van onderwaterbeelden zien dat deze rig het beste werkt als hij single hookbait wordt gevist en niet op een voerstek. Piet Vogel kan met behulp van de onderwater camera veel nieuwe producten uit te testen voor zijn nieuwe merk in een echte praktijk situatie.

Gepost onder:

#piet-vogel #chod-rig

Piet Vogel Short movie [link]

Door: Piet Vogel. Eindelijk weer een (kort) ochtendje vissen op een mega groot boezemwater. Voelde geweldig en smaakt naar meer. Live run en onderwaterbeelden.

Gepost onder:

#carp-rig #piet-vogel

Piet Vogel's How to use Boversysteem (boeiensysteem) [link]

Door: Piet Vogel. Piet Vogel legt in deze video het boversysteem uit, Boudewijn Margadant heeft er een uitgebreid artikel over geschreven voor KWO. Onderwaterbeelden met live aanbeet daarna gedegen uitleg over dit geweldige systeem dat zeer geschikt is om te vissen over obstakels en op randen van scherpe taluds.

Gepost onder:

#how-to #instructievideo #piet-vogel #voorjaar #how-to

The Piet Vogel Jeugdsocial [link]

Door: Fishingteam UTH. Hier is ie dan: De Piet Vogel Jeugdsocial vol met tips, tricks en een dosis humor om je kapot op te lachen!

Gepost onder:

#zomer #piet-vogel #zomer #piet-vogel

Piet Vogel vist op Lac Lamontjoie [link]

Door: Piet Vogel: Piet Vogel vist een 4 daagse sessie op een openbaar water vanaf een camping in zuid Frankrijk. Lekker filmpje met veel runs en springende vissen en natuurlijk de nodige info zoals jullie gewend zijn van Piet. Er wordt gevist met zijn aasmerk Piet Vogel Baitsolutions met de smaken Coco Cream en Spicy Curry. In 40 visuren verdeeld over ochtenden en avonden vangt hij 40 vissen, dubbelruns en chaos aan de lopende band. Piet zou dit tripje gaan vissen op een groot water in het zuiden echter door een vervelende schouder blessure was dat niet te doen gelukkig had karper-camping nog een mooi alternatief voor hem.

Gepost onder:

#piet-vogel #onderwater-beelden #openbaar-water #frankrijk #zomer #piet-vogel #onderwater-beelden #openbaar-water #frankrijk #zomer

Piet Vogel Rigsolutions Grootwater Piet returns [link]

Gepost onder:

#piet-vogel #grootwater

Soul of the Lot deel 2 Piet Vogel vist op de Lot [link]

Karpervissen op de Lot,

Gepost onder:

#piet-vogel #visvakantie #rivier

Soul of the Lot deel 1 Piet Vogel vist op de Lot [link]

Soul of the Lot deel 1, Piet Vogel vist op de Lot

Gepost onder:

#piet-vogel #frankrijk #rivier #visvakantie

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!