Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen moments in time series deel 4 [link]

Door.Gerdo Van der Kuur. In het vierde deel in de serie "Moments in Time" neem ik jullie mee in 2 vroege voorjaarssessies. Door de vele regenval stond het water hoger dan gebruikelijk, waardoor het vissen soms erg lastig werd gemaakt. Gelukkig niet zonder succes, de vissen waren duidelijk nog in hun prachtige winterkleuren! Enjoy!

Gepost onder:

#compilatie #sfeer #voorjaar

Vlog 85 nachtje in de natuur deel 2 [link]

Door: Rody Calis. Na het eerste nachtje in de natuur dacht ik. Laat ik er snel nog 1 achteraan plakken nu het nog kan met het thuisfront. Deze keer strijk ik neer op een grotere plas met redelijk wat diepte tot 8 meter diep. Ik dacht door hier richting de ondiepere sloten te vissen waar het water het snelst opwarmt en deze plekken dan dus interessanter zijn voor de karpers een goede kans te maken op karper. Ik weet dat deze plas een goed bestand heeft aan karper en ze dus ook in de plas zelf aanwezig moeten zijn. Ik koos voor een stek voor een doorgang naar de slotenstelsels en een mooi Talud en bodemverloop. Dit om de aanwezige karpers op de plas zelf ook te kunnen vangen. Ik heb 1 dag voorgevoerd, ongeveer 1,5 kilo boillies diverse mm. verspreid over 3 hengels (2 echte plekken). Bekijk in deze video hoe dit zich uitpakte. Abonneer op mijn kanaal als je dat nog niet had gedaan en eventueel de instagram pagina. Mijn dank is nu al enorm. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #nachtvissen #sfeer

Korte voorjaars sessie, dikke vis ! [link]

Door: Carpfishing4ever. welkom allemaal, in deze video hebben mijn vismaat en ik korte dag en avond sessies gevist, met veel succes. de vissen bleken al erg los te zijn rond de paas periode. geniet van de video!

Gepost onder:

#voorjaar #schubkarper #sfeer

Carpfishing when the ice finally melts away [link]

Door: Nomad By Fate. A Short daily session , after the ice finally melted away , we had the chance to test new rods, reels...and baits !!

Gepost onder:

#frankrijk #voorjaar #compilatie #sfeer

Carp adventure chill [link]

Door: Pénti Bojlis. Mooi sfeer video over karpervissen.

Gepost onder:

#sfeer

Lac de Tertre karpervissen in Belgie [link]

Door: CARP WHISPERER TV. Grote karpers van Lac de Tertre, tips, tricks en voertactiek! Lac de Tertre is een geweldig water wanneer je op zoek bent naar grote karpers! In deze film gaan Ernesto Kamminga en Jay Wilms een weekendje vissen op dit Belgisch topwater. Ondanks het regenachtig weer hebben ze veel plezier en weten ze behoorlijk wat mooie vissen te vangen.

Gepost onder:

#carp-whisperer #belgië #sfeer #instructievideo

Karpervissen - LIFE [link]

Door: Nomad By Fate. Ik weet het ... de laatste maanden hebben we niet zo veel gepost ... eigenlijk komt dat omdat we heel hard hebben gewerkt aan onze serie "Vita da Nomadi" die in november op Sky TV werd uitgezonden ... zoveel tijd en moeite om iets onvergetelijks voor ons te creëren ... maar sinds de opnames klaar waren kon ik eindelijk een weekje alleen in de oostkant van het land vissen en proberen mijn gedachten een beetje meer vrij te maken en duidelijke ideeën ... een nieuwe plek voor mij ... zonder infor- matie erover ... alleen de wil om te gaan en te proberen ... dit ding komt uit het diepst van mijn hart ... zoals de dingen kwamennatuurlijk en nooit geforceerd ... dat is een soort "oude" ik-stijl die wat meer kennis van een volwassen man met baard toevoegt ...

Gepost onder:

#sfeer #prachtig

Wat hebben we toch een prachtige hobby [link]

Door: Karpervissen Met Stefan. Een winterse sessie dit keer zonder vis wel heerlijk genieten van de omgeving

Gepost onder:

#sfeer #winter

Korte instant winter sessie [link]

Door: ricardo koster. korte instant winter sessie.

Gepost onder:

#sfeer #winter

Groote karper's vangen op groot water [link]

Door: Zsolt Bundik. Karpervissen op groot water. 2300 hectare. Mooi video met drone beelden.

Gepost onder:

#grootwater #zomer #sfeer

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!