Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen in de Amsterdamse grachten [link]

Door: Sportvisserij Nederland. In deze nieuwe VISblad TV gaan we karpervissen in de hoofdstad. De talloze Amsterdamse grachten en kanalen zijn dé plekken waar Boudewijn Margadant graag achter de karpers aan gaat. Presentator Joran Bal pakte zijn fiets en trapte samen met Boudewijn de pedalen rond tijdens een Mokumse grachtentour. Daarbij deden de heren in een middagsessie meerdere stekken aan, waar Boudewijn even daarvoor al een paar handjes boilies had gevoerd. Benieuwd of het de heren lukt om een Amsterdamse grachtkarper te vangen? Check dan gauw deze video. Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#vistv

VISblad TV - karpers 'stalken'! [link]

Door: Sportvisserij Nederland. In deze nieuwe VISblad TV gaat presentator Robert de Wilt samen met vismaat Ties Ittmann ‘stalkend’ achter de karper aan. Ultralicht bepakt sluipen ze midden in het Groene Hart langs een uitgebreid polderstelsel, op zoek naar karper. Eenmaal vis gevonden, kan het 'stalken' - oftewel het aas dichtbij de karper aanbieden - beginnen. Hoe bloedstollend spannend deze visserij kan zijn, blijkt wel wanneer een mooie spiegelkarper pal langs het kantje aan komt zwemmen en Robert zijn aas voorzichtig laat zakken. Zal de vis het aas pakken? En benieuwd of er meer actie volgt? Check voor het antwoord maar gauw deze toffe video. Enjoy!

Gepost onder:

#vistv

Promo: struinend polderkarperen met Bente Morsch [link]

Door: Sportvisserij Nederland. VIS TV-liefhebbers en karperfanaten kunnen komende zondag hun hart ophalen aan een kersvers visavontuur vol kromme hengels. In deze zomerse aflevering struint presentator Marco Kraal samen met specialist Bente Morsch de Noord-Hollandse polder af, op zoek naar karper. Aan het lichte materiaal van het tweetal leveren deze sterke vissen volop sport. Kijken dus: 20 januari om 09.30 op RTL 7!

Gepost onder:

#vistv

VIS TV Vlog # 25 Bootkarpers met Thom [link]

Door: VisTV. Vlog # 25 Bootkarpers met Thom

Gepost onder:

#vlog #vistv #bootvissen

Vis TV Vlog #24 Franse kanaalkarpers [link]

Door: VisTV. Ties is samen met zijn broer Koen een paar dagen in Frankrijk. Gewapend met zijn hengels en vlog camera gaan zij achter de Franse karpers aan.

Gepost onder:

#vistv #frankrijk

Met de drijvende broodkorst op karper! [link]

Door: Sportvisserij Nederland. Wie dacht dat oppervlaktevissen een typische zomeraangelegenheid is, zit er toch een beetje naast. Juíst het voorjaar (april, mei, juni, als de waterplanten nog niet welig tieren) geldt als dé topperiode om er met een drijvende broodkorst op uit te trekken. In deze nieuwe video gaat presentator Robert de Wilt daarom oppervlaktevissen met Daniël Weyers, met de oldskool drijvende broodkorst. Of dat een beetje werkt? Nou, check maar gauw de video! ;-)

Gepost onder:

#oppervlakte #brood #vistv #drijvend

VIS TV 2018 afl 07 promo Woerdense karpers [link]

Door: Sportvisserij Nederland. In alweer de zevende VIS TV-aflevering reizen Ed en Marco komende zondag af naar Woerden. In dit Utrechtse vestingstadje sluipen ze langs de grachten, op zoek naar karpers. Het duo komt er al snel achter dat er volop vis zit, maar die vangen blijkt nog knap lastig.

Gepost onder:

#vistv

Statisch vissen op karper [link]

Door: VisTV. In deze VIS TV Extra aflevering gaat Thom op zoek naar karper in een parkvijver. Winterkarperen met licht materiaal.

Gepost onder:

#vistv #winter #parkwater

VIS TV 2018 promo [link]

Door: Sportvisserij Nederland. VIS TV-fans opgelet: zondag 7 januari begint op RTL 7 alweer het drieenntwintigste seizoen. Vanaf dan kun je twaalf weken op rij iedere zondagochtend kijken.

Gepost onder:

#vistv #compilatie #vistv #compilatie

VisTV Extra #33 - Vijvervissen op karper met Ed [link]

Door: VisTV. Ed vist in deze VisTV Extra video op een ondiepe siervijver in Emmen. Daar schijnt nogal wat karper van een kleiner formaat te zwemmen en die lenen zich uitstekend voor het vissen met de feederhengel.

Gepost onder:

#vistv #parkwater #vistv #parkwater

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!