Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karper vissen op De Beekse Bergen [link]

Door: Dream Baits Tv. In deze film neemt Mario Gijbels jullie mee op een verlengd weekend met zijn gezin op de Beekse Bergen. Het is een combi vakantie, waar maar een beperkte periode gevist wordt. Mario laat zijn aanpak zien, alsook alle info over het park en het Victoriameer dat bevist word. Er komen verschillende karpers voorbij, waaronder zelfs een karper zwaarder als 20 kg. Dus dit filmpje belicht de meeste dingen wat betreft het vissen op de Beekse Bergen. Alvast veel kijk genot!

Gepost onder:

#visvakantie #nederland

Karpervissen op het Nederlanse betaalwater Vissen bij Anna [link]

Door: The Carp Specialist. In deze video nemen we u mee op een nachtje en ochtendje karpervissen op het Nederlandse betaalwater Vissen bij Anna. We laten u het viswater zien, het prachtige 4-persoons Chalet én natuurlijk proberen we ook nog wat karpers & steuren voor de camera te krijgen!

Gepost onder:

#betaalwater #nederland #visvakantie

Karpervissen Masterclass V2: De RondeBleek [link]

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv . Naast in Frankrijk zie je ook in Nederland en België steeds meer betaalwateren verschijnen. Deze wateren, die vaak onder constante hengeldruk staan, brengen hun eigen mogelijkheden maar ook uitdagingen met zich mee. Arjan, Marco en Kevin hebben het geluk een week te gast te zijn op het Brabantse water De Ronde Bleek. Deze kleine afgraving heeft een bestand aan grote en vooral bijzonder mooie karpers. Maar deze laten zich niet zomaar vangen! Het drietal laat tot in de puntjes zien hoe zij de visserij tijdens deze sessie aanpakken. Er worden geen geheimen bewaard terwijl ze lekker aan de slag gaan en allen mooie vissen richting het net loodsen.

Gepost onder:

#betaalwater #visvakantie #korda

Karpervissen Lac Du Charlou [link]

Door: Trakker Products. In september 2019 hebben we een groep Britse en EU-teamleden ontmoet voor een sessie bij Lac du Charlou. Dit prachtige azuurblauwe meer in de Franse Champagnestreek herbergt fantastische karpers. Laten we eens kijken of onze teamleden erin slagen om enkele van deze Charlou-schoonheden te vangen.

Gepost onder:

#frankrijk #betaalwater #visvakantie

Karpervissen 24 uur met Freek Elbers - Gio's Lake [link]

Door:NashTVBenelux carp fishing. In deze aflevering van 24 uur met gaan we op pad met Freek Elbers. Tijdens Carp Zwolle kregen wij een uitnodiging van Timmy van De Karperhoeve om op zijn nieuwe water "Gio's Lake" te komen vissen. Deze uitnodiging greep Freek met beide handen aan.

Gepost onder:

#betaalwater #belgië #visvakantie

Karpervissen op rivier de Lot: Riverkings goes Lot Experience [link]

Door: Lot Experience: Karpervissen vanuit een boot op rivier de Lot is uniek. Dit laat Riverkings in deze film weer blijken! Het doel is karpers vangen en genieten van de natuur. Het is de eerste keer bootvissen van het extra uitdagend maakt. Op zaterdag vertrekken Jorn en Bjorn met de boot bij Lot Experience en verblijven een week op het water. De mannen vissen meerdere stekken af en vangen veel dikke karpers. Ze blijven zoeken op de rivier en vinden een paar hotspots. Door op deze plekken grof te voeren vangen ze steeds meer. Ook instant vangen ze op meerdere stekken mooie exemplaren. Zelfs dagen met meer dan 15 runs zijn geen uitzondering! Kijk mee hoe Riverkings dit avontuur beleeft. Bootvissen 2.0!

Gepost onder:

#frankrijk #rivier #bootvissen #visvakantie

Karpervissen Op De Camping Dag 3,4,5 [link]

Door: DP Fishing NL. Hopelijk Hebben jullie genoten van deze Video!

Gepost onder:

#zomer #visvakantie

Karpervissen Op De Camping Dag 1 & Dag 2 [link]

Door: DP Fishing NL. Hopelijk Hebben jullie genoten van deze Video!

Gepost onder:

#visvakantie

Vis vakantie op 'Villapark Weddermeer' [link]

Door: Robert Grootenboer. In deze video neem ik jullie mee naar het vakantiepark 'Villapark de Weddermeer'. Een perfecte locatie om een gezinsvakantie te houden en lekker te kunnen karpervissen. Wat wil je nou nog meer? In deze video krijg je te zien hoe ik het heb aangepakt en hoe het park er deels uit ziet. Genoeg informatie om je keuze te maken. Daarnaast is dit ook een perfecte uitval locatie om in de omgeving veel te doen met kids, een ideale gezinsvakantie dus. Ik heb het hier in ieder geval enorm naar mijn zin gehad en wie weet keer ik nog eens terug!

Gepost onder:

#visvakantie

Czech Republic Carping Hejlov Lake [link]

Door: Steve briggs. Carp Fishing: Steve and Joan drive to the Czech Republic for the first time and fish a fantastic water full of big carp!!!!!!

Gepost onder:

#visvakantie

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!