Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen aan de oppervlakte 30 pond op de korst [link]

Door: DWFishingteam. Ben jij benieuwd hoe je een karper met de korst vangt? kijk dan zeker deze video! Yo boys en girls,In het voorjaar zijn we weer de paaiplekken van het kanaal afgestruind en wat een heerlijk voorjaar was het! Mooie spiegels, prachtige schubs en heerlijke live-aanbeten ! Alvast een spoiler voor volgende week: Tjitte en Daniel gaan dan 2 nachten karpervissen in Groningen. Het beloofd weer een mooie video te worden.

Gepost onder:

#vlog #zomer #oppervlakte #brood

Prologic Vlog 5 with Ed Betteridge [link]

Door: Prologic. Ed takes us on an exciting fishing trip at a lake he fished years ago, but never caught the king of the lake in. Join him for the reunion and see how it turns out.

Gepost onder:

#vlog #zomer

Vlog #88 Weeromslag zorgt voor PB Jesse [link]

Door: Rody Calis. Ik had weer een moment dat ik eropuit kon om te gaan vissen. Ik zou een nachtje aansluiten bij Jesse die veel meer vistijd heeft dan ikzelf. Na een lange tijd van warmte was er nu een weeromslag met veel regen en wind. Het ideale moment om te vissen door de enorme zuurstof boost in het water. Jesse had al 2 hele mooie vissen gevangen toen ik aansloot om een nachtje mee te vissen. In deze korte vlog zie je een beetje wat we mee maakten. Veel Kijkplezier. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #zomer #spiegelkarper

Karpervissen in het voorjaar bakken vangen deel 2 [link]

Door: DWFishingteam. In deze video gaan Daniel en Tjitte de boys van # DWFishingteam weer een nachtje # karpervissen! En naast dit nachtje is er tijdens deze sessie nog een mega gave video geschoten ;)

Gepost onder:

#voorjaar #vlog

Karpervissen in het voorjaar bakken vangen [link]

Door: DWFishingteam. In deze video gaan Daniel en Tjitte de boys van # DWFishingteam weer een nachtje # karpervissen! En naast dit nachtje is er tijdens deze sessie nog een mega gave video geschoten ;) deze video komt aankomende donderdag online

Gepost onder:

#voorjaar #vlog #parkwater

Method feederen op karper en Zeelt [link]

Door: Willem Romeijn – VisTD. Het is gesloten tijd, dus we worden gedwongen om andere visserijen op te pakken. Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere leuke manieren van vissen, zoals het vissen met de method feeder! Super effectief op karper, zeelt en natuurlijk ook brasem. Ik ben geen expert, maar in deze video laat ik je zien hoe ik aan de slag ga, en wat je ermee kan vangen. Aanrader om eens te proberen!

Gepost onder:

#feedervissen #vlog

Pensessie in Amsterdam [link]

Door: Rody Calis. Na een paar nachtsessies met de afstandsstokken vond ik het weer eens tijd voor een penvis sessie. En zo geschiedde het. Ik besloot naar 2 verschillende wateren in Amsterdam af te reizen. Een ochtendje, 8 pen plekjes afvissen die ik van te voren heb gemaakt. Om 7.00 uur voeren, afvissen 2 uurtjes later. Dat was het plan en zo voerde ik het uit. Bekijk in deze Vlog de resultaten van een ochtendje penvissen

Gepost onder:

#penvissen #voorjaar #vlog

Vlog 85 nachtje in de natuur deel 2 [link]

Door: Rody Calis. Na het eerste nachtje in de natuur dacht ik. Laat ik er snel nog 1 achteraan plakken nu het nog kan met het thuisfront. Deze keer strijk ik neer op een grotere plas met redelijk wat diepte tot 8 meter diep. Ik dacht door hier richting de ondiepere sloten te vissen waar het water het snelst opwarmt en deze plekken dan dus interessanter zijn voor de karpers een goede kans te maken op karper. Ik weet dat deze plas een goed bestand heeft aan karper en ze dus ook in de plas zelf aanwezig moeten zijn. Ik koos voor een stek voor een doorgang naar de slotenstelsels en een mooi Talud en bodemverloop. Dit om de aanwezige karpers op de plas zelf ook te kunnen vangen. Ik heb 1 dag voorgevoerd, ongeveer 1,5 kilo boillies diverse mm. verspreid over 3 hengels (2 echte plekken). Bekijk in deze video hoe dit zich uitpakte. Abonneer op mijn kanaal als je dat nog niet had gedaan en eventueel de instagram pagina. Mijn dank is nu al enorm. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #nachtvissen #sfeer

Vlog #84 Instant Nachtje in de Natuur [link]

Door: Rody Calis. Het is 4 April 2020 en ik bedacht om 12.00 uur dat ik er echt even een nachtje uit wil. Ik besluit naar een stek te gaan midden in de middle of nowhere. Instant. Het betreft een groot water en ik vis op de rand van diep naar ondieper water in de hoop met deze mooie temperaturen en zon dat de vis zich misschien wel gaat begeven naar de ondiepere delen van het water. Er zijn meerdere plekken waar ze dan terecht kunnen. Ik koos voor de kant waar de wind op stond. In deze vlog zie je hoe ik het er vanaf bracht. Veel kijkplezier.

Gepost onder:

#vlog

Korte Vlog #76 CCC 2019 Wedstrijd 3 't Mun [link]

Door: Rody Calis. Weer een korte Vlog van de Commercial Carp Cup Wedstrijd. Dit keer op 't Mun in Appeltern. Hier zwemmen iets grotere vissen op en dat maakt dit wel weer een leuke uitdaging op het lichte feedermateriaal.

Gepost onder:

#vlog

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!