Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karpervissen kanaalsessie mega buik [link]

Door: twincarpNL. Ik ben maar weer eens een nachtje gaan vissen & filmen aan het kanaal. Het beviste stuk kanaal is erg taai maar gelukkig werd het een TOP sessie! Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#voorjaar #kanaal #schubkarper

Karpervissen Engelse bakken [link]

Door: NashTVBenelux carp fishing. Vorig jaar mei stond er een gezamenlijke sessie gepland naar Engeland. Mike van Delft wilde graag een keertje vissen in het land waar het karpervissen oorspronkelijk is begonnen "Engeland". Zogezegd, zo gedaan de plannen werden gemaakt, de overtocht geboekt en de reis kon beginnen. Dat deze sessie tot een groot succes ontrafelde durfde we beide van tevoren niet te dromen.

Gepost onder:

#voorjaar #engeland

Karpervissen op een parkwater [link]

Door: Free4Fishing. Het is weer even geleden, maar er staat weer een toffe video voor jullie klaar! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! Geniet van deze video!

Gepost onder:

#parkwater #voorjaar

Karpers op de method feeder [link]

Door: Vis tv. In deze vlog laat Tamme uitgebreid zien hoe hij samen met z'n vismaat Werner succesvol op karper vist met de method feeder.

Gepost onder:

#feedervissen #voorjaar

Karpervissen op ‘t Hoge Holt [link]

Door: daanfishing. Karpervissen Op 'T Hoge Holt 2020

Gepost onder:

#voorjaar # parkwater #koi

Karpervissen in het voorjaar bakken vangen deel 2 [link]

Door: DWFishingteam. In deze video gaan Daniel en Tjitte de boys van # DWFishingteam weer een nachtje # karpervissen! En naast dit nachtje is er tijdens deze sessie nog een mega gave video geschoten ;)

Gepost onder:

#voorjaar #vlog

Karpervissen in het voorjaar bakken vangen [link]

Door: DWFishingteam. In deze video gaan Daniel en Tjitte de boys van # DWFishingteam weer een nachtje # karpervissen! En naast dit nachtje is er tijdens deze sessie nog een mega gave video geschoten ;) deze video komt aankomende donderdag online

Gepost onder:

#voorjaar #vlog #parkwater

Karpervissen parels op de mat [link]

Door: twincarpNL. Het langdurig aanvoeren van een stek op een schitterende beek heeft weer zijn vruchten afgeworpen! Wat een schitterende karpers kwamen er voorbij... De toekomst ziet er top uit! ;) Veel kijkplezier!

Gepost onder:

#voorjaar #spiegelkarper #snowman-rig

Karpervissen moments in time series deel 4 [link]

Door.Gerdo Van der Kuur. In het vierde deel in de serie "Moments in Time" neem ik jullie mee in 2 vroege voorjaarssessies. Door de vele regenval stond het water hoger dan gebruikelijk, waardoor het vissen soms erg lastig werd gemaakt. Gelukkig niet zonder succes, de vissen waren duidelijk nog in hun prachtige winterkleuren! Enjoy!

Gepost onder:

#compilatie #sfeer #voorjaar

Pensessie in Amsterdam [link]

Door: Rody Calis. Na een paar nachtsessies met de afstandsstokken vond ik het weer eens tijd voor een penvis sessie. En zo geschiedde het. Ik besloot naar 2 verschillende wateren in Amsterdam af te reizen. Een ochtendje, 8 pen plekjes afvissen die ik van te voren heb gemaakt. Om 7.00 uur voeren, afvissen 2 uurtjes later. Dat was het plan en zo voerde ik het uit. Bekijk in deze Vlog de resultaten van een ochtendje penvissen

Gepost onder:

#penvissen #voorjaar #vlog

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!