Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

Karperviswedstrijd De Vrije Slag 2019 [link]

Door: Rody Calis. Afgelopen Pinksterweekend hebben Jesse en Ik Karperviswedstrijd "De Vrije Slag 2019" van de KCA (Karper Commissie Almere) gevist. we hadden niet de beoogde stek maar een uitvalsbasis. Wel goed voorbereid zoals elke andere wedstrijd. Bekijk in deze Vlog hoe we het ervan af brachten. Veel kijkplezier.

Gepost onder:

#wedstrijdvissen

Vlog #68 Winterwedstrijd 2019 [link]

Door: Rody Calis. De winterwedstrijd 2019. Bedoeling was om een mooie centrale stek te kiezen met genoeg ruimte en plek om een winter door te kunnen brengen. Mondjesmaat 2 weken lang voeren (750 gram tot 1 kilo hennep, zachte mais en kleine winterspecials boillies van pioneerbaits om zo de karpers die langs zouden komen te leren dat er eten lag. Om de spijsvertering toch door te laten gaan waardoor ze toch blijven azen. En om zo op de dag des oordeels alle zaadjes te oogsten. Eerste week voeren lag om de dag te voeren bij 2 grote pijlers van de betreffende brug aan 2 kanten van de Lage Vaart. Tweede week ivm. de oplopende temperaturen elke dag te voeren met een kleine aanpassing van de kleine boillies iets op te schroeven kwa hoeveelheid. Bekijk hier hoe het plan zich ontvouwde. Veel kijkplezier

Gepost onder:

#wedstrijdvissen

Vlog #64 Karperwedstrijd Best Team Ever 2018 [link]

Door: Rody Calis. Afgelopen Zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen. Hierin zou worden bepaald wie zich de karperkampioen van 2018 mag noemen. Best Team Ever 2018 is een dagwedstrijd gevist van 4.00 uur 's Morgens tot 16.00 uur 's middags. Bekijk hier hoe we het ervan af brachten.

Gepost onder:

#wedstrijdvissen

Vierde karperwedstrijd 2018 [link]

Door: Ronald Nijhoff. De vierde karperwedstrijd 2018 van HSV Ons Genoegen Balkbrug. Resultaat: één mooie karper.

Gepost onder:

#wedstrijdvissen

Karper jeugdkamp 2018 [link]

Door: Carpfishing Remco Akkermans. Karper jeugdkamp 2018 van HSV Ons Genoegen uit Geertruidenberg

Gepost onder:

#zomer #wedstrijdvissen

World Carp Classic Qualifier 2018!!! [link]

Door: Jonathan Opschoor. wwcq 2018 - 2e plek - grote vis - gezellige sfeer

Gepost onder:

#wedstrijdvissen

Battle bij Toms Creek Team Beet vs. Team Arca [link]

Door: Beet-Rovers Magazine. Op het karperwater van Toms Creek neemt een samengesteld team van Beet magazine het op tegen het vaste stok geweld van team Arca!

Gepost onder:

#beet #wedstrijdvissen

Vlog #54 Karperviswedstrijd georganiseerd door TwincarpNL [link]

Door: Rody Calis. Jelmer Simmes van TwincarpNL heeft een karperviswedstrijd georganiseerd en Ik en Jesse waren uitverkoren om hierin te mogen deelnemen. Bekijk in deze Vlog hoe we het ervan af brachten

Gepost onder:

#vlog #wedstrijdvissen #voorjaar

Vlog #52 Karperviswedstrijd Start of the Season 2018 [link]

Door: Rody Calis. De eerste wedstrijd van de Karper Commissie Almere. "Start of The Season"2018 is Zondag 25 Maart 2018 gevist. In deze video zie je hoe Jesse en ik het er vanaf brachten.

Gepost onder:

#vlog #winter #wedstrijdvissen

Karperwedstrijd Bosbaan 2018! [link]

Door: Fishingteam UTH. Na vorig jaar te hebben geholpen bij de organisatie van de jaarlijkse bosbaanwedstrijd besloot Daan de wedstrijd vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit deed hij door zelf mee te doen. De vangsten en het weer zaten beslist niet mee, maar toch neemt hij jullie mee naar dit barre avontuur.

Gepost onder:

#winter #wedstrijdvissen

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!