Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van boilies cookies. Privacy

De jacht op grote Nederlandse karpers [link]

Door: Boezem Baits. karpervissen op een kanaal is wat team member Sander Kunst betreft een zeer interessante visserij, want je weet immers nooit wat je zal haken met de diversiteit aan schubkarpers en spiegelkarpers dat er rond zwemt. Uiteraard werd er ook weer flink gefilmd, en mogen we spreken van een geslaagde 4e deel van Carpfishing in the Lowlands. wat je kan verwachten is sfeer/vangsten/uitleg en uiteraard dikke drone beelden !!! KIJKEN DUSSS

Gepost onder:

#nederland #zomer #boezem-baits

Karpervissen: Wat een prachtige Spiegelkarper [link]

Door: DWFishingteam. Beste kijkers! Dinsdag half 4 dus er staat weer een nieuwe video online, ditmaal gaat Tjitte een nachtje vissen op karper met de auto. In een kort nachtje van 21:00 tot 09:00 werd een prachtige spiegelkarper gevangen.

Gepost onder:

#zomer #spiegelkarper

Instant karpervissen op een afgraving met Kevin Diederen [link]

Door: Korda. Verspreid door de lage landen zijn er tal van zand- en grindafgravingen te vinden. Deze vaak diepe en heldere wateren zijn enorm uitdagend om op karper te vissen. En soms tref je er echt grote karpers aan!

Gepost onder:

#korda #zomer

Karpervissen aan de oppervlakte 30 pond op de korst [link]

Door: DWFishingteam. Ben jij benieuwd hoe je een karper met de korst vangt? kijk dan zeker deze video! Yo boys en girls,In het voorjaar zijn we weer de paaiplekken van het kanaal afgestruind en wat een heerlijk voorjaar was het! Mooie spiegels, prachtige schubs en heerlijke live-aanbeten ! Alvast een spoiler voor volgende week: Tjitte en Daniel gaan dan 2 nachten karpervissen in Groningen. Het beloofd weer een mooie video te worden.

Gepost onder:

#vlog #zomer #oppervlakte #brood

Prologic Vlog 5 with Ed Betteridge [link]

Door: Prologic. Ed takes us on an exciting fishing trip at a lake he fished years ago, but never caught the king of the lake in. Join him for the reunion and see how it turns out.

Gepost onder:

#vlog #zomer

Vlog #88 Weeromslag zorgt voor PB Jesse [link]

Door: Rody Calis. Ik had weer een moment dat ik eropuit kon om te gaan vissen. Ik zou een nachtje aansluiten bij Jesse die veel meer vistijd heeft dan ikzelf. Na een lange tijd van warmte was er nu een weeromslag met veel regen en wind. Het ideale moment om te vissen door de enorme zuurstof boost in het water. Jesse had al 2 hele mooie vissen gevangen toen ik aansloot om een nachtje mee te vissen. In deze korte vlog zie je een beetje wat we mee maakten. Veel Kijkplezier. Groetjes Rody

Gepost onder:

#vlog #zomer #spiegelkarper

Struinend karpervissen met de pen [link]

Door: korda. Het actief zoeken en stalken met een penhengel is een visserij die Maurice Samar dicht bij het hart ligt. Hoewel hij ook veel statisch vist is het struinen wat hij het liefst doet. En daarbij weet hij elk jaar ook weer mooie, grote karpers te vangen.

Gepost onder:

#penvissen #zomer

Mooi maar kort: onderwater karpervissen compilatie [link]

Door: Peter Königs Fishing. Een mooie flashback van zomer 2019! Als je twee minuten de tijd hebt, wil je deze niet missen. Dit is een korte compilatie van een dikke karper met honger! Zijn vriend de kreeft komt ook in beeld. Het zijn de kleine dingen die je niet kan zien vanaf de waterkant, die het karpervissen nog mooier en interessanter kunnen maken. Verwacht meer filmpjes in de lente en zomer van 2020! Fish on. Gefilmd met een GoPro 7 en de Waterwolf 1.1.

Gepost onder:

#zomer #onderwater-beelden #kort #compilatie

Karpervissen: Debrand, het loopt uit de hand. !!! [link]

Door: visstekje.nl .Hey guys hierbij weer een nieuwe vlog, dit keer loopt het uit de hand. De brand en het verhaal erachter.

Gepost onder:

#zomer #vlog

Karpervissen: The secret carp creek. [link]

Door: Robert Grootenboer. Een slootje van niks vinden en er prachtvissen treffen. Dat is wat elke karpervisser wilt toch? In deze video neem ik jullie tijdens mijn korte sessies mee op zo'n prachtwater om wat mooie karpers proberen te vangen.

Gepost onder:

#zomer #vlog

Abonneer op mijn YouTube kanaal

Bekijk nu de nieuwste videos uit mijn persoonlijke playlist! Hiermee steun je alles voor de karpervisser.

Bekijk mijn onderwater videos en veel meer!